Cool Stuff

Scenele romantice cu Denzel Washington și o femeie mai tânără, eliminate din „The Equalizer 3”

Într-o versiune anterioară a filmului, asasinul justițiar Robert McCall se îndrăgostește de o chelneriță italiană.

Eroul justițiar Robert McCall, interpretat de Denzel Washington, a avut inițial o intrigă romantică în cel mai recent film „The Equaliser 3”, dar aceasta a fost eliminată după ce publicul a reacționat prost la ea în avanpremieră. 

În acest film, ultima apariție a lui Washington în rolul lui McCall, ofițerul de informații pensionat trăiește într-un mic oraș italian în care locuitorii prietenoși sunt terorizați de mafioții locali. Unul dintre locuitori este chelnerița Aminah, interpretată de Gaia Scodellaro. McCall și Aminah - care este semnificativ mai tânără decât McCall (Denzel are 68 de ani) - se apropie, discutând despre situația dificilă a localnicilor la cafeneaua ei și în timp ce ea îi arată docurile pitorești în timpul unei plimbări de seară. În cele din urmă, timpul petrecut împreună nu duce la nimic și rămân buni prieteni - dar într-o versiune anterioară a filmului, spune regizorul Antoine Fuqua, dragostea lor a înflorit într-o relație în toată regula.

„Erau mai multe [în scenariu] [despre relația dintre Robert și Aminah], dar publicul nu a vrut să-l vadă pe Robert McCall îndrăgostit... Am făcut o proiecție de test și chiar au simțit că era o trădare a soției, știți, așa că am decis să retragem acest aspect", a declarat regizorul Fuqua.

În cele două filme anterioare, răposata soție a lui McCall constituie o parte esențială a poveștii sale. McCall era un agent guvernamental foarte decorat când s-au cunoscut și s-au îndrăgostit. Pentru a începe o nouă viață și a fi alături de ea, el și-a înscenat moartea într-o mașină capcană. Cu toate acestea, în cele din urmă, ea va muri.

„The Equalizer 3” a avut premiera în România pe 1 septembrie: 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.