Boris Brejcha „in Concert” revine în România

Vineri, 17 noiembrie, Sala Polivalentă, București.

Share

LINEUP:

  • BORIS BREJCHA
  • DENIZ BULL
  • MORITZ HOFBAUER (live)

PR: press@themission.ro

Mai multe informații pe: www.themisison.ro

Boris Brejcha, „The Man in the Mask” sau regele „minimalului high tech” revine în România, la The Mission, pe 17 noiembrie 2023, la Sala Polivalentă, cu unul dintre cele mai renumite show-uri la nivel mondial, „in Concert”.

DJ german și producător de muzică electronică, Boris e una dintre vedetele cele mai apreciate pe această nișă muzicală. Numele său se regăsește în toate lineup-urile festivalurilor internaționale, iar biletele la spectacolele sale pe stadioane și în cluburi sunt adesea vândute în doar câteva minute. 

Din 2016, susține propriul show „Boris Brejcha in Concert”, unde mizează seturi complete compuse exclusiv din muzica produsă de el, într-un stil muzical unic și inconfundabil.

La eveniment vor participa și artiștii FckngSerious: Deniz Bul și Moritz Hofbauer (live).

BILETE

Biletele 1st release pentru The Mission presents Boris Brejcha in Concert pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro și în rețeaua națională.

  • Bilet 1st release General Access - 149 lei + taxe
  • Bilet 1st release Vip - 250 lei + taxe

FOR SUPERVIP & TABLES, sunați sau whatsapp la: +4 0733 627 846.

INFO BILETE: +4 021 311 93 23 și/sau office@bilete.ro.

THE MISSION

The Mission este primul organizator de evenimente de muzică electronică din România.

Începând din anul 2000 și până în prezent, cu un portofoliu de peste 200 de evenimente organizate în locații neconvenționale, atât în marile orașe din țară, cât și în afară, The Mission a oferit întotdeauna experiența muzicii premium.

În toți acești ani, pe scena The Mission au urcat unii dintre cei mai apreciați artiști internaționali ai momentului printre care amintim: Ame, Armin van Buuren, Car Cox, Dixon, Groove Armada, Jeff Mills, Jamie Jones, John Digweed, Laurent Garnier, Loco Dice, Luciano, Marco Carola, Moby, Sasha, Nicolas Jaar, Seth Troxler, Solomun, Sven Vath, Swedish House Mafia, Tale Of Us, Tiesto și lista poate continua.

Share