Kiss Bits

Horoscop săptămânal: 18–24 septembrie. Balanța e în centrul atenției

Ce toamnă ar fi asta fără un echinocțiu deosebit. E și momentul care marchează sezonul Balanței. Iată horoscopul săptămânal care să te ajute în următoarele zile.

Soarele se confruntă cu visătorul Neptun marți, 19 septembrie, la ora 14.17. S-ar putea să fie un aer de confuzie sau mister, dar instinctul tău și instinctele primare sunt puternice, deoarece soarele se armonizează cu planeta puterii, Pluto, la ora 8.20, joi, 21 septembrie. 

Poate că a fi delirant este un mecanism de supraviețuire.

Sezonul Balanței începe odată cu echinocțiul, sâmbătă, 23 septembrie, la ora 9.49. Când vine vorba de horoscop, astre și zodii e bine să știi că Balanța este semnul echilibrului și al armoniei sociale. 

Profită de această perioadă pentru a te concentra asupra relațiilor pe care ți-ai dori să le cultivi peste iarnă. S-ar putea spune că a început oficial sezonul de agățat.

Orele sunt indicate conform fusului orar EEST, GMT+2.

Horoscop săptămânal pentru mijlocul lui septembrie

Aries glyph

Berbec: 21 martie, 2023 – 19 aprilie, 2023

Când vine vorba de sarcinile zilnice, de muncă și de angajamentele tale, îți poți urma instinctul, deoarece Soarele se armonizează cu planeta puterii, Pluto. Știi ce este bine pentru tine și de ce ai nevoie pentru a-ți continua activitatea. 

Ai o concentrare incredibilă și ai capacitatea de a te dedica angajamentelor tale până la capăt. 

Ai un spirit războinic blând care îți permite să atingi măreția. Nu este iluzoriu, dar există un sentiment de romantism și magie pe măsură ce Soarele se confruntă cu Neptun. 

Echinocțiul pune în evidență casa relațiilor interpersonale din astrograma ta. Gândește-te la modul în care poți găsi un echilibru între propriile nevoi și exigențele altora.

Taurus glyphs

Taur: 20 aprilie, 2023 – 20 mai, 2023

Atenția ta rămâne îndreptată spre casă și stabilitate, pe măsură ce Venus, guvernatorul tău planetar, își continuă lunga călătorie prin sectorul domestic al astrogramei tale. 

Apare o puternică dorință de celebrare, de farmec și de distracție, pe măsură ce Soarele formează o conjunctură cu planeta fanteziei, Neptun, și cu planeta puterii Pluto. Nu e nicio rușine să te distrezi! 

Echinocțiul evidențiază casa sănătății și a rutinei din astrograma ta, arătându-ți cum să aduci armonie în viața ta de zi cu zi. Gândește-te cum îți poți echilibra demnitatea și îndatoririle. Poți purta o uniformă de lucru și să te simți, totuși, drăguță? 

Dacă vreun semn poate realiza această performanță, acela este probabil Taurul! Acesta este, de asemenea, un moment pentru a găsi o modalitate plăcută de a cumpăni între plăcere și sănătate.

Gemini glyph

Gemeni: 21 mai, 2023 – 21 iunie, 2023

Inspirația și imaginația sunt în aer pe măsură ce Soarele se confruntă cu Neptun, ceea ce face ca imaginația să se dezlănțuie în voie. Există multe posibilități, dar îți urmezi instinctul atunci când vine vorba de scopul final, deoarece Soarele se armonizează cu planeta puterii, Pluto. 

Cum va arăta identitatea ta finală? Mergi în direcția aceea! Echinocțiul pune în evidență casa plăcerii din astrograma ta. Prieteniile, aventurile și preocupările creative, toate intră sub incidența regulilor acestei case. 

Copiii fac și ei parte din această casă, fie că este vorba de copiii tăi, fie de alți copii din viața ta. Gândește-te cum îți poți ține viața privată departe de ochii lumii, păstrând în același timp ritmul vieții tale sociale.

Cancer glyph

Rac: 22 iunie, 2023 – 22 iulie, 2023

Ai putea avea o atitudine mai sceptică, deoarece Soarele se armonizează cu Pluton, planeta secretelor. Este ușor să te concentrezi asupra micilor detalii în acest moment și să le faci să pară mult mai importante decât sunt. 

Îți urmezi instinctul, dar o intuiție emoțională puternică ar putea fi, eventual, paranoia. Gândește-te în ce informații ai încredere, dar nu trebuie totuși să îți pui pălăria de staniol. Dacă te îndoiești de motivațiile cuiva, ai putea oricând să ceri sfatul unei terțe părți. 

Echinocțiul evidențiază casa căminului și a familiei din astrograma ta, îndemnându-te să te odihnești sau să te concentrezi asupra vieții tale private. Gândește-te cum poți aduce o armonie socială în viața de familie.

Leo glyph

Leu: 23 iulie, 2023 – 22 august, 2023

Analizează cu atenție obiectivul prin care privești banii și lumea materială. La ce folosesc aceștia? Inspirația plutește în aer pe măsură ce Soarele se confruntă cu Neptun traversând casa finanțelor personale din astrograma ta, aducând un vibe filosofic. 

Îți urmezi instinctul atunci când vine vorba de munca și veniturile tale, pe măsură ce Soarele se armonizează cu planeta puterii, Pluto. Echinocțiul pune în evidență casa comunicării, a deplasărilor și a vecinătății din astrograma ta. 

Acest lucru poate accentua, de asemenea, relațiile cu frații și colegii de cameră. Cuvintele și mesajele tale pot aduce pace și iubire în lume. Ai capacitatea de a te învăța absolut orice.

Virgo glyph

Fecioară: 23 august, 2023 – 22 septembrie, 2023

Iubirea plutește în aer, pe măsură ce Soarele se confruntă cu visătorul Neptun. Acest lucru poate scoate la iveală fantezii care prind viață. Visele pot deveni realitate! 

Acesta poate fi un moment mistic, sau poate că îți vezi visele și idealurile romantice într-o lumină mai practică. Îți urmezi instinctul când vine vorba de prieteni și relații, deoarece soarele se armonizează cu planeta puterii, Pluto, încurajându-te să îți urmezi instinctele. 

Echinocțiul pune în evidență casa banilor și a resurselor personale din astrograma ta, demarând un nou capitol în viața ta financiară. Ia în considerare adevărata valoare a timpului, energiei și bunurilor tale.

Libra glyph

Balanță: 23 septembrie, 2023 – 23 octombrie, 2023

Îți urmezi instinctul atunci când vine vorba de bunăstarea ta mentală, deoarece Soarele se armonizează cu planeta puterii, Pluto. 

Aceasta poate fi o perioadă în care te protejezi cu orice preț, înclinând cu adevărat spre un anumit sentiment de discreție și intimitate. Sau poate că ești gata să faci lumină asupra unor lucruri pe care le-ai ținut îngropate adânc, dacă există cineva în care poți avea încredere să discuți cu el. 

S-ar putea să simți că ești gata să expui niște secrete sau să-ți descarci sufletul înainte de ziua ta de naștere. Echinocțiul te readuce pe scaunul șoferului, pe măsură ce începe sezonul Balanței. Propriile tale viziuni și idei sunt pe primul loc.

Scorpio glyph

Scorpion: 24 octombrie, 2023 – 21 noiembrie, 2023

Rețelele sociale se transformă într-un joc de putere, deoarece Soarele se armonizează cu planeta puterii, Pluto. Știi cu cine să vorbești și cum să te conectezi cu oameni care te pot face să te simți puternic, ancorat în realitate și protejat. Acest lucru se poate întâmpla online sau offline. Prietenia este importantă, iar persoanele cu care te asociezi te pot duce departe. 

Echinocțiul aduce în prim plan relația ta cu secretele tale și cu singurătatea, două lucruri pe care Scorpionii le prețuiesc în mod stereotipic. 

Caută mai profund, cu grație înțelesul misterelor vieții. Poate că ești gata să faci lumină asupra unor lucruri care în mod normal trec neobservate. Sau ai chef să faci acte de caritate, considerând munca ta de voluntariat un serviciu public.

Sagittarius glyph

Săgetător: 22 noiembrie, 2023 – 21 decembrie, 2023

Ia-ți o clipă pentru a fi uimit. Bucură-te de cât de suprarealistă și de reală poate fi, în același timp, viața! Inspirația și uimirea sunt o prezență constantă pe măsură ce soarele se confruntă cu Neptun - un moment perfect pentru a te bucura de lucruri hipnotizante și divine. 

Îți urmezi instinctul atunci când vine vorba de munca ta, pe măsură ce soarele se armonizează cu planeta puterii, Pluto, activându-ți instinctul de supraviețuire. 

Echinocțiul pune în evidență casa speranțelor și a viselor din astrograma ta. Luna care urmează este despre a te integra, a socializa și a te prezenta. Există o suprapunere între viziunea ta asupra viitorului și cea a altora. Este important să îți dai seama cine sunt aceștia.

Capricorn glyph

Capricorn: 22 decembrie, 2023 – 19 ianuarie, 2024

Poți fi selectiv cu privire la situațiile în care se aplică anumite reguli. Pe măsură ce Soarele se armonizează cu planeta puterii, Pluto, trebuie să înveți să fii iertător și flexibil cu propria putere. 

Te poți simți bine atunci când lași lucrurile să treacă de la tine sau când speri că a avea încredere în integritatea celorlalți este suficient pentru a ieși la liman. Echinocțiul evidențiază casa carierei și a reputației publice din astrograma ta, punându-te în centrul atenției. 

Ești observat de la mare depărtare – acum este momentul tău să strălucești! Șterge praful de pe profilul LinkedIn, actualizează CV-ul și vorbește cu adevărat cu mândrie despre tine. Adevărata valoare a realizărilor tale stă în cei cu care le poți împărtăși.

Aquarius glyphs

Vărsător: 20 ianuarie, 2023 – 18 februarie, 2023

După perioada de tranziție din sezonul Fecioarei, este timpul să explorezi. Lumea este mare, iar schimbarea anotimpurilor te aduce spre noi terenuri sociale. Îți lărgești orizonturile prin intermediul relațiilor tale. 

Echinocțiul pune în evidență casa călătoriilor, a învățării superioare și a spiritualității din astrograma ta. Acesta este un moment în care trebuie să-ți descoperi principiile care te ghidează. Acesta poate fi, de asemenea, un moment informativ atunci când planifici călătorii, cursuri sau chiar publicarea propriilor tale idei. 

Cunoașterea este un schimb constant. Gândește-te la modul în care îți poți echilibra întrebările și răspunsurile.

Pisces glyph

Pești: 19 februarie, 2023 – 20 martie, 2023

Relațiile te ajută să te vezi așa cum ești cu adevărat, în timp ce Soarele se confruntă cu Neptun. Vibrații romantice și inspiraționale se resimt la tot pasul, mai ales în relațiile tale apropiate. Dacă te simți neînțeles de ceilalți, trebuie să îți faci timp pentru a găsi o ancorare în propria persoană și în ceea ce știi că este adevărat. 

Îți urmezi instinctul atunci când vine vorba de a-ți forma o echipă, deoarece Soarele se armonizează cu planeta puterii, Pluto, ajutându-te să te simți susținut de o rețea vastă și diversă. Echinocțiul pune în evidență casa transformării și a intimității din harta ta.

Gândește-te la lucrurile la care ai dori să renunți sau la tot ce dorești să lași în urmă pe măsură ce zilele se scurtează.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.