Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 18 septembrie - Ziua primei iubiri și Roxen cu infinitul

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Prima zi din săptămână, a 18-a din septembrie, a început cu triplu C și voie bună. Cum altfel? 

Ciprian a anunțat din start că au mai rămas 97 de zile până la Crăciun și 104 zile până în 2024, iar acest lucru i-a făcut pe kissomani să povestească celor mai tineri (sau mai bătrâni) ce înseamnă Secret Santa și ce cadouri poți să iei cu un buget de 50 de lei. 

Semnificațiile zilei 

Ciprian s-a dezlănțuit și cu semnificațiile zilei și a amintit că astăzi este Ziua Respectului. Corina a vrut să știe pe cine mia respectă ascultătorii în zilele noastre.  

De asemenea, tot astăzi mai este și Ziua Primei Iubiri, ziua în care astăzi te gândești la primii fluturi din stomac. Ascultătorii au dat și ei mesaje în care și-au amitit de prima (și ultima) iubire.  Au mai fost menționate și alte semnificații ale zilei de 18 septembrie, precum: Ziua Mondială a Geologilor, Ziua Monitorizării Apei. 

Înainte de a se lansa în a doua oră de emisiune, Oprișan i-a delectat pe ascultători cu o știre despre cum poți deveni milionar peste noapte. El a povestit cum un adolescent norocos a fost șocat să afle că a devenit milionar peste noapte, după ce, din cauza unei erori bancare, a primit 8,9 milioane de lire sterline. Dane Gillespie a încasat un cec de 8.900 de lire sterline de la bunica sa în contul său. Dar tânărul de 18 ani a fost uimit să afle că cele aproape 9 milioane de lire sterline au intrat din greșeală în buzunarul său. Mă rog, așa cum a devenit milionar peste noapte, s-a și întors la statutul său financiar normal, tot peste noapte. 

Ne trage sau nu curentul? 


Primul concurs al emisiunii a venit la pachet cu întrebarea „Care-i faza cu curentul asta? Există sau nu?”. Astfel, ascultătorii au trebuit să argumenteze dacă există sau nu curent, cu povești personale. Iar Hauzen a fost dispus să premieze cea mai amuzantă argumentație cu un voucher pentru tâmplărie PVC în valoare de 1.000 de lei.

Câștigătoarea desemnată a fost Nicoleta, care a povestit cum după ce au venit de la o nuntă, ea și soțul ei au lăsat toate ferestrele deschise, iar dimineață s-a trezit cu un ochi umflat, ceea ce a făcut-o să evite să-și ducă copilul la grădiniță, pentru a nu crede educatoarele și ceilalți părinți că a bătut-o soțul ei. 

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „A”. Constantin a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate întrebările. Așadar, el a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogat cu 100 de euro.

N-aduce anu' ce-aduce Băcanu 

Corina a povestit la rubrica ei cum la supermarket se plimba printre rafturi și citea etichetele, când a fost acostată de o doamnă în vârstă care  a rugat-o să-i citească ceva de pe un ambalaj. Băbuța avea ochelari cu dioptrii mari și era clar că nu vedea prea bine, ceea ce a făcut-o pe Corina să rămână cu ea să o ajute cu restul de cumpărături, doar pentru a vedea că la ieșirea din magazin, băbuța s-a urcat la volan... 

Dilema cu care a rămas Corina este - E bine ca oamenii atât de în vârstă să mai conducă? Nu sunt ei un pericol pentru restul participanților la trafic? 

Răspunsurile au venit lanț și le poți asculta aici: 

DesKiss Dimineața - invitată Roxen - 18 septembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:17:24

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

DesKiss Dimineața - 29 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:09

Invitata emisiunii - Roxen 

Roxen a venit la DesKiss Dimineața și a cântat live și în premieră noua ei piesă - „Infinit”. 


Ea a rămas și la discuții cu kissmoanii și a povestit la ce se referă piesa „Infinit”: 

„Este vorba despre o iubire necondiționată, adică sunt îndrăgostită tare”, a recunoscut ea. 

Despre artiștii alături de care ea ar vrea să cânte pe scenă, Roxen a spus că Ariana Grande este favorita ei. 

„Mă gândesc că toate lucrurile pe care mi le doresc trebuie să le merit și atunci muncesc la ele până când le am, că tot timpul le am. Dar e procesul prin care accept că trebuie să trec, câteodată e mai greu, câteodată e mai ușor. Mi-am făcut planul pentru toată viața la 5 ani”, a răspuns Roxen la întrebarea lui Ciprian despre cum a visat ea de mică să ajungă cântăreață. 

Ea a mai dezvăluit că piesa „Infinit” va avea în curând și un videoclip.  

Melodia care trezește nostalgia 

Pe finalul emisiunii kissomanii au lovit și cu trei piese care trezesc nostalgia. 

Corina a ales Whitney Huston - „I Wanna Dance With Somebody”


Cătălin, ca un depeșar adevărat, a băgat azi niște nostalgie cu o piesă clasică de la DM: 


Ciprian a mers pe o clasică piesă care făcea valuri în discotecile din România anilor '90. 


Ascultătorii au sunat și au votat câștigătorul: Corina! 

DesKiss Dimineața - invitată Roxen - 18 septembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:17:24

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

DesKiss Dimineața - 29 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:09

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.