Cool Stuff

Ben Affleck, gesturi de afecțiune cu fosta lui soție, Jennifer Garner

Ben Affleck și Jennifer Garner au rămas în relații bune.

Cei doi actori au fost fotografiați vinerea trecută împreună, într-o mașină, în timp ce erau afectuoși unul cu altul. 

Ei erau în Los Angeles, iar în mașină mai era și fiica lor cea mare, Seraphina. Actorii au fost fotografiați de paparazzi de la Page Six.

Ben și Jennifer au împreună trei copii (Seraphina, Violet și Samuel), iar după ce au divorțat (după o relație de zece ani) au reușit să rămână prieteni și să fie implicați în viața celor mici. 

Din fericire, și-au găsit fiecare partenerii potriviți - Garner are o relație cu omul de afaceri John Miller, iar Affleck s-a regăsit cu iubirea lui din tinerețe, Jennifer Lopez, iar cei doi s-au și căsătorit anul trecut. 




La rândul ei, cântăreața are gemeni din căsnicia ei cu Marc Anthony.

Lopez a vorbit deschis și despre modul în care familiile lor s-au unit și într-un interviu pe care l-a acordat celor de la Vogue, în noiembrie 2022, a spus că Garner este „un co-părinte fantastic, iar ea și Ben lucrează extrem de bine împreună.”

„Tranziția este un proces care trebuie tratat cu foarte multă grijă. Copiii au foarte multe sentimente, sunt adolescenți. Însă lucrurile merg bine până acum. Vreau ca copiii lui să găsească un aliat în mine, iar ai mei un aliat în el”, a spus ea la acea vreme.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.