Kiss Time Out

„The Super Models”, un documentar despre modelele de top ale anilor '80-'90

O serie documentară care nu te va lăsa indiferent.

Noua serie documentară va vorbi despre drumul către faimă al unora dintre cele mai cunoscute modelele ale anilor '80-'90, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista și Christy Turlington.

Documentarul este produs de Apple TV+ și te va introduce într-o lume fashion și modul în care aceste patru femei au transformat-o


„Documentarul te poartă înapoi în 1980, când patru femei din colțuri diferite ale lumii se reunesc la New York. Erau deja forțe individuale, dar în clipa în care s-au unit, energia lor a fost mai presus decât industria în sine. Numele de Naomi, Cindy, Linda și Christy au devenit la fel de proeminente ca designerii pentru care defilau.

În ziua de astăzi, modelele rămân parte din cultură, prin activismul și acțiunile caritabile de care dau dovadă, dar și pentru flerul lor pentru afaceri. În timp ce industria modei continuă să se redefinească, această rămâne o poveste despre putere și cum patru femei care au lucrat împreună au cerut-o și au pavat drumul pentru cele care le-au venit din urmă.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.