Cool Stuff

DJ Antenna se alătură echipei Kiss FM - „Mă aștept să creăm momente spontane, inedite și irepetabile”

„O să fie o experiență unică, atât pentru ascultătorii de radio, cât și pentru iubitorii culturii de mixing și DJing”.

Echipa Kiss FM s-a îmbogățit cu un nou membru - energicul și genialul DJ Antenna

El se va alătura Anei Moga și lui Alex Ștefănescu în cadrul emisiunii Drivetime. Mai exact, în rubrica Dilaila, care începe zilnic la 18:30. Aici, timp de aproximativ 15 minute ascultătorii dețin controlul playlistului cu cerințe muzicale trimise prin mesaje pe WhatsApp (0722.206.020). O dată pe lună, marțea, DJ Antenna va fi invitat să mixeze live, timp de o oră, toate cerințele muzicale venite de la ascultători.


„În vara lui 2023 ne-am intersectat destul de des, am fost și am emis împreună de la munte (UNTOLD) la mare (Neversea). Am împărțit emoții puternice, tranziții superbe și amintiri care să ne alimenteze cu bucurie mult timp de acum înainte”, povestește DJ Antenna despre cum a ajuns să facă parte din echipa Kiss FM. 

DJ Antenna mai spune că a ales Kiss FM pentru că este un radio despre Dance, despre energie, despre DJ, despre îmbinarea și promovarea culturii românești, însă este și despre omul de rând, care are nevoie de extra motivație să-și ducă ziua la capăt cu bine și cu mai puține griji pe umeri.

„Imaginați-vă cum sună o piesă de la Dua Lipa bătută la tobe de Chad Smith de la RHCP. O să fie o experiență unică, atât pentru ascultătorii de radio, cât și pentru iubitorii culturii de mixing și DJing. O să preluăm sugestiile ascultătorilor în timp real și o să le asortăm, contorsionăm și valorificăm așa cum face un DJ, însă cu efectul ANTENNA The Mash-up Master presărat peste. Și, pentru că emisiunea asta are un ritm dictat de 3 inimi, mă aștept să creăm momente spontane, inedite și irepetabile.”, spune Antenna despre ce va face în cadrul emisiunii Drivetime.

Pe colegii de emisiune, DJ Antenna îi descrie ca un fiind un open-format, că sunt deschiși la toate genurile muzicale, au energie contagioasă și tonus greu de egalat. „De fiecare când îi ascult nu pot să nu mă abțin din a zâmbi”

În ceea ce privește promisiunea pe care le-o face ascultătorilor Kiss FM, DJ Antenna spune că-și dorește ca experiența sonică pe care o vor concepe să le ofere atât momente de bucurie, momente care să le ofere zâmbete și momente care să le taie respirația, iar toate aceste lucruri pornesc și au la bază request-urile ascultătorilor.


Ana Moga ne povestește și ea cum a ajuns să-l aibă invitat în emisiune pe minunatul DJ Antenna: 

„Muzica este liantul, dar și directorul nostru de programe – Dan Fințescu. Eu și Dan am făcut emisiune de la Neversea anul acesta, iar DJ Antenna a venit să mixeze live pe radio și am avut chimie din prima. Un așa talent are oricând loc în familia Kiss și sunt foarte fericită că Dan a avut această idee foarte bună.”

Tot ea spune că ascultătorii are trebui să se aștepte de la rubrica lui DJ Antenna la un vibe bun, la skill-uri de mixat demne de aplaudat, la autenticitate și multă muzică faină.


Ana îl descrie pe Antenna ca fiind efervescent, talentat, om fain și iubitor de muzică, iar Alex Ștefănescu spune și el despre noul membru al echipei că este electric, mucalit, surprinzător și mare combinator (de muzică).

De asemenea, Alex spune că el l-a cunoscut pe DJ Antenna la o nuntă la care cânta și el.

„M-a ajutat, mi-a dat un microfon, m-a încurajat să nu mă las, că am potențial, super băiat. Lăsând gluma la o parte, ne-am înțeles foarte bine și când i-am ascultat set-ul, am înțeles că nu e doar un om care pune muzică, ci e un entertainer și un show-man pasionat de muzică. Tot momentul a fost energic, super interactiv, cu umor, autoironie și niște mix-uri de piese atât de antrenante încât n-am avut cum să nu mă duc și eu la dans. Mă bucur că repetăm acum figura pentru vreo 2 milioane de ascultători”, a povestit Alex. 


DJ Antenna are 38 de ani s-a născut în Pitești și face meseria asta profesional de 10 ani, dar ca hobby de 19. Pasiunea pentru muzică a avut-o de când eram copil și a început să distingă sunetele, melodiile și ritmurile. A avut câteva job-uri, dar vocația de DJ și-a descoperit-o în perioada de voluntar, perioadă care l-a ajutat să se formeze într-un bun profesionist.

Toate evenimentele la care pune muzica le consideră importante, însă dacă ar fi să sublinieze evenimentele din care a făcut parte și care se organizează mai rar, ar enumera: mixat în tren, tramvai, pe bărci și catamarane, evenimente corporate cu 3000 de participanți, nuntă LGBT+, nuntă în Sudul Franței, dar și toate festivalurile la care a mers pentru a mixa: Snow Fest, MASSIF, Neversea, Electric Castle, UNTOLD, Summer Well. Totuși, își dorește să mai bifeze cel puțin câteva evenimente la care să fie invitat să pun muzică: petrecere de divorț, petrecere pentru oameni cu handicap de auz, petrecere pe avion.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.