Kiss Music News

DJ-ul venezuelean Manybeat vine să mixeze live la Kiss Kiss in the Mix

Unul dintre cei mai buni exponenți ai DJ-urilor de muzică house afro-latină va aduce un mix de ritmuri unice la Kiss Kiss in the Mix.

Manybeat, al cărui nume este Manuel Alberto Bolivar, s-a născut în Caracas în 1973 și încă de la vârsta de 8 ani a dat dovadă de talente muzicale.

La vârsta de 17 ani era deja DJ, iar de la 21 de ani a început să producă tot felul de remixuri și producții muzicale în toate genurile. A participat la producții pentru Jlo, Gente de zona, Oscarcito și mulți alții, iar în genurile electronice a avut colaborări cu Robie Rivera, Peppe Citarella, Mijangos, Iñaki García, Cristian Vinci, Ray MD, Sara Martin, Jimmix, Jimmix, Jack n Brothas, Danny Cohiba, James Deron, Walter Scalzone, J8man, Reyna Leona (she loponte), David Tort și mulți alții.

Manybeat, care a fost deja catalogat în America Latină ca fiind unul dintre cei mai buni exponenți ai DJ-urilor de muzică house afro-latină, aduce un mix de ritmuri unice care îl identifică rapid cu stilul său propriu. Piese precum Mamasota (Xumba Recordings), El tiempo (Moblack Records), Hijos de la guerra (Xumba Recordings), Aquí se Baila de too (Unión Records) și sute de piese care continuă să fie difuzate în fiecare zi în întreaga lume pe scena electronică.


Propunerea sa muzicală, gândită și lucrată ani de zile în mintea sa și executată de câțiva ani până în prezent, a dat rezultate impresionante în cluburi, discoteci și evenimente mari, devenind o mare referință muzicală pentru urechea exigentă. Evoluția muzicii sale nu se va opri niciodată, deoarece a lucrat mereu în ton cu muzica sa.

Manybeat va fi prezent la Kiss Kiss in the Mix, în această seară (21.09), de la ora 19:50 . El va mixa timp de o oră live in studioul Kiss FM. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.