Cool Stuff

Kylie Jenner și Timothée Chalamet sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt

Kylie Jenner și Timothée Chalamet formează cel mai hot cuplu din showbiz.

Cei doi par foarte îndrăgostiți unul de celălalt, iar Kylie (26 de ani) are chiar un wallpaper pe telefon, alături de noul ei iubit. În timp ce stătea la o poză în cadrul Milan Fashion Week, ea avea telefonul în mână, iar cei de la Elle Mexic au fost pe fază și au filmat imaginea cu ei.






„Dragostea este în aer. Am întâlnit-o pe Kylie la show-ul celor de la Prada din Milano, și n-am putut să nu observăm cum are cel mai drăguț wallpaper”, a notat publicația în social media.

La începutul lunii, o sursă din anturajul celor doi a explicat oamenilor de la People cum relația lor este „distractivă și complicată”; ei și-au făcut relația publică după un concert pe care Beyoncé l-a ținut în Los Angeles.






„Sunt împreună de șase luni, iar Timothée o face foarte fericită pe Kylie. El are propria lui viață și înțelege cum ea trebuie să-și prioritizeze copiii. Însă actorul este șarmant, iubitor și protectiv cu ea, iar bruneta adoră cum el este o persoană privată”, au spus sursele.






În ceea ce privește relațiile trecute pe care le-au avut, Jenner a fost on-off cu rapper-ul Travis Scott, alături de care are doi copii, Stormi (născută în 2018) și Aire (în vârstă de 19 luni), iar Chalamet a mai avut legături amoroase cu Lily-Rose Depp, Eiza González și Lourdes Leon.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.