Kiss Time Out

Travel Leaders International, parte a uneia dintre cele mai mari companii de turism din lume, organizează în București Conferința Regională, la care vor participa cele mai importante agenții de travel management din Europa și Africa

Agenții specializate în turismul de afaceri din Europa și din Africa, membre Travel Leaders International, se reunesc în București pentru a participa la un eveniment de două zile în care vor discuta despre bune practici și noi perspective, viziune și strategii de dezvoltare la nivel regional și global pentru industria de travel management.

La patru ani după ce Aerotravel a devenit membru fondator și reprezentant exclusiv Travel Leaders în România, Travel Leaders International (TLI) organizează în București, în perioada 21 – 22 septembrie, Creating Connections - Conferința Regională pentru Europa și Africa.

Travel Leaders International este o rețea globală de 65 de companii de travel management care operează în peste 80 de țări și care livrează soluții de călătorii de afaceri și evenimente corporate în orice colț al lumii. Evenimentul este o oportunitate pentru ca membrii Travel Leaders International să se cunoască mai bine și să colaboreze, să facă schimb de idei și să discute despre direcțiile viitoare ale călătoriilor de afaceri.

Travel Leaders International este parte Internova Travel Group, una dintre cele mai mari companii de turism din lume. La eveniment vor participa directori executivi ai Internova Travel Group, Travel Leaders International, Travel Leaders Corporate, ALTOUR și Global Travel Collection, precum și din 23 de agenții de turism operate independent, din Europa și din Africa.

„Evenimentul nostru regional ne permite să ne întâlnim față în față și să abordăm cele mai presante aspecte ale managementului călătoriilor de afaceri, inclusiv relația cu clienții și furnizorii noștri, precum companiile aeriene și lanțurile hoteliere,” a declarat Gabe Rizzi, Președintele Diviziei de călătorii corporative a Internova Travel Group. “Conferința constituie o excelentă oportunitate de a celebra rețeaua și membrii acesteia, de a elabora împreună strategiile viitoare și de a discuta despre ultimele tehnologii, dar și despre beneficiile pe care le oferim clienților. Vom face schimb de opinii, vom dezbate idei și ne vom cunoaște mai bine. Este un moment extrem de interesant pentru a fi parte a rețelei noastre, deoarece în prezent răspundem unei cereri în creștere la nivel global.”

Își vor expune viziunea asupra călătoriilor de afaceri nume importante din industrie: Kim Kearns, Director, Corporate Hotel Programs, Internova; Peter Vlitas, Executive Vice President, Partner Relations, Internova și Nigel Parkinson, Travel Leaders International Global Senior Vice President. Oscar Delgado, TLI Global Technology Director, va vorbi despre importanța consolidării globale a datelor, iar Basem Khalil, TLI Global Strategic Pricing Director, va discuta despre relevanța strategiilor de preț într-un mediu foarte competitiv. 

„Suntem onorați că Travel Leaders International a ales România ca loc de desfășurare pentru Conferința Regională Europa & Africa, respectiv Aerotravel ca partener local pentru organizarea evenimentului”, a spus Antonio Nițu, Director General Aerotravel. ”Este o expresie a încrederii atât în piața locală a turismului de afaceri, care a crescut și a devenit din ce în ce mai dinamică, cât și în Aerotravel, care deține expertiza și capabilitățile pentru a livra soluții de travel management care respectă standardele înalte de calitate ale rețelei Travel Leaders.”

Conferința Regională a Travel Leaders este susținută de sponsori din industria turismului renumiți pe plan mondial: Marriott International, Choice Hotels, IHG Hotels & Resorts, eGlobalfares and Kudos Travel Technology. Aerotravel (Travel Leaders Romania) este sponsor și partener local în organizarea evenimentului. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.