Cool Stuff

Delia și-a oripilat și încântat fanii cu noile sale cizme de plastic pe care a dat 2000 de lei

Delia le-a arătat fanilor de pe Instagram și TikTok cea mai recentă achiziție a sa: o pereche de cizme de plastic pe care a dat peste 2000 de lei.

Este vorba despre colaborarea dintre MSCHF și Crocs în urma căreia a rezultat un model de cizme de plastic ce a fost purtat și promovat și de vedete precum Victoria Beckham și Paris Hilton. 

O astfel de pereche costă pe site-ul MSCHF 450 de dolari, iar stocul este epuizat.


Din pozele postate pe social media, e clar că Delia este foarte mândră de noua achiziție. Însă nu toți fanii ei i-au împărtășit entuziasmul. Mulți dintre ei s-au arătat oripilați:

„Când nu ai ce face cu banii, o dai în prosteala ?”, „Ce faci, maică, mergi la pescuit?”, „Lupta împotriva poluări și pentru mediu și ea se încalță cu 10 kile de cauciuc pe un picior”, i-au comentat unii dintre fani.

Alții, printre care și vedete locale, i-au lăudat cizmele:  „Mult prea mișto și drăgălașă și colorată pentru lumea asta!”, i-a comentat @sanzianasooper. „Deliriooo”, i-a scris și @alinaceusan sau „Calm your tits. E cool doar că exiști. Sau că respiri. Pup pa”, i-a transmis și @jo.ioanaa. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.