Cool Stuff

Codin Maticiuc și-a îndeplinit visul - actorul american Danny Trejo joacă în „Miami Bici 2”

Maticiuc a plătit o sumă mare pentru a face posibil acest lucru.

Codin Maticiuc a scris pe pagina sa de Facebook că și-a îndeplinit visul, acela de a juca alături de actorul american Danny Trejo.

Acesta a fost adus pentru a completa distribuția pentru „Miami Bici 2” și a costat „de i-a uscat”, dar a meritat, după cum a scris și Codin. 

Trejo va interpretat rolul negativ în a doua parte a francizei Miami Bici.  

„Da, să joc alături de eroii copilăriei mele este visul suprem. De aceea vreau să le mulțumesc asociaților mei Matei Dima și Jesus del Cerro că au acceptat să mi-l împlinesc în Miami Bici 2. Le mulțumesc pentru că, sincer va spun, a costat de ne-a uscat dar iată ca vă pot anunța: Danny Trejo aka Machete are rol principal negativ în Miami Bici 2. Doamne! Un vis devenit realitate. Machete, Con Air, Anaconda și...From Dusk Till Dawn. Am înșirat doar câteva din filmele lui Danny cu care am crescut. Avem zeci de povești cu el, o să vi le povestim pe toate până apare filmul, aici pe social sau prin podcasturi. Cel puțin unul din costumele lui va ajunge la voi, la cei care se înscriu la pre-sale de acum (aveți link în comentarii). Dacă e cerere mare vi le dăm pe toate. Aveți de câștigat și bilete la premiera de gală tot acolo. P. S. Abia mă abțin să vă spun ce a făcut personajul lui Danny în film. Ține-ma, Doamne, să nu dau spoilere mari!”, a scris Maticiuc pe Facebook. 

Miami Bici 2 este cel mai scump film românesc făcut vreodată, cu un buget de 2,2 milioane de dolari


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.