Cool Stuff

Fanii lui Shrek pot închiria pe Airbnb o reconstituire a casei personajului din celebra animație

Pentru asta doritorii vor trebui să călătorească până în Scoția.

Listarea a apărut pe Airbnb marți (26 septembrie), iar oaspeții pot sta în interiorul mlaștinii pentru un sejur gratuit de două nopți, de vineri, 27 octombrie, până duminică, 29 octombrie.

Potrivit anunțului, găzduit de Donkey, personajul lui Eddie Murphy din seria de filme, mlaștina este o „oază plină de noroi, acoperită de mușchi și cu apă tulbure", unde oaspeții se pot "relaxa în ambianța "lumânărilor din ceară de urechi"".

„Trebuie să fiu sincer - îmi place totul la mlaștină: bolovanul din față, interioarele modeste, izolarea (ideală pentru a cânta karaoke până târziu în noapte), ați înțeles", scrie Donkey. "Abia aștept ca oaspeții să experimenteze singuri această bucată de paradis noroios".

Pentru a coincide cu lansarea mlaștinii, Airbnb va face o donație unică către HopScotch Children's Charity, care oferă copiilor cei mai vulnerabili din Scoția vacanțe gratuite.

După cum se menționează în anunț, sejurul de două nopți „nu este un concurs", iar oaspeții sunt responsabili „pentru propria călătorie spre și dinspre Scoția”. 

Rezervările pentru sejurul de două nopți se deschid de vineri, 13 octombrie, la ora 18:00 BST. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.