Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 29 septembrie - invitat Dr. Călin Iulian, medic primar cardiolog

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

În această dimineață, Corinei i s-a făcut poftă de un mic dejun copios, așa că a adus tot felul de bunătăți, de la salam Victoria, la branză de capră, ceapă, slănină, zacuscă și multe altele. 

În acest context, Oprișan s-a lăudat că a primit o invitație pentru miercuri pentru o degustare de parizer.  

Semnificațiile zilei 

Ciprian a adus un pic de lumină asupra zilei de astăzi anunțând ascultătorii că este Ziua Internațională a Gâștei Fericite, Ziua de conștientizare a risipei alimentare, dar și Ziua Mondială a Inimii.  Motiv pentru care kissomanii l-au avut invitat astăzi pe Dr. Călin Iulian, medic primar cardiolog.

Invitatul emisiunii -  Dr. Călin Iulian

Din start, Dr. Călin Iulian a început să discute despre efectele pe care le are un mic dejun atât de copios asupra organismului. De exemplu, el a spus că doza recomandată de grăsimi saturate pe zi este de 10-15 grame, asta apropo de slănina de pe masă. 

Apoi, au trecut la ceasurile deștepte care ne numără pașii și ne oferă alte statistici importante despre mișcarea pe care o facem de-a lungul zilei. Dr. Iulian a povestit că pe baza informațiilor oferite de aceste ceasuri chiar i-au fost indicate anumite afecțiuni de care sufereau pacienți de-ai săi. 

Masa ideală pentru micul dejun care să asigure sănătatea inimii ar fi cea care este formată în special din fibre, spune dr. Călin Iulian - de exemplu, cereale integrale, fără zahăr adăugat, cu iaurt slab. 

Unul dintre ascultători a vrut să știe dacă există o supradoză de cafea, care ar dăuna inimii. Dr. Călin Iulian a spus că doza maximă ar fi de 200 de miligrame de cofeină, adică vreo 5 espresso pe zi. 

Un alt ascultător a întrebat dacă inima doare și se pare că da, doare și încă foarte rău, conform Dr. Călin Iulian - ca o gheară în piept. 


Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „E”. Irina a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la nouă din cele zece întrebări. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 90 de euro.

Nostalgia care trezește melodia 

Corina a ales pentru această dimineață mash up-ul dintre Snap! și Motivo: 


Cătălin a adus din nou Scooter în playlist, cu „Nessaja”: 


Ciprian a mers pe mâna românilor de la Genius, cu „Macho Man”. 

Ascultătorii au sunat și au ales Scooter, ca să fie mai energizați pentru weekend. 

DesKiss Dimineața - invitat Dr. Călin Iulian - 29 septembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:20:15

DesKiss Dimineața - invitată Ioana Chereji (UNTOLD) - 26 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:22

DesKiss Dimineața - invitați Vola - 25 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:19

DesKiss Dimineața - 24 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:54


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.