Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 2 octombrie - invitata emisiunii ADDA

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

A fost un weekend plin, după cum au menționat și kissomanii în deschiderea matinalului de luni, așa că lucrurile s-au mișcat mai domol astăzi, mai ales că și Corina a întârziat un pic. 

Ciprian a amintit și că astăzi încep studenții cursurile, așa că Bucureștiul va deveni brusc și mai aglomerat. Oprișan i-a urat la mulți ani colegului său, pentru că astăzi, probabil puțin știu, este Sf. Ciprian. De asemenea, Oprișan le-a citit ascultătorilor și cine a fost acest sfânt Ciprian.  

Semnificațiile zilei 

După ce a ascultat și multe urări de la mulți ani de la fanii emisiunii, Ciprian a trecut și la semnificațiile zilei și a amintit că astăzi este Ziua Mondială a Animalelor de Fermă, Ziua Mondială a Arhitecturii, Ziua Internațională a Non-violenței și Ziua Îngerilor Păzitori. 

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „R”. Mitică a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la nouă din cele zece întrebări. Așadar, el a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogat cu 90 de euro.

N-aduce anu' ce-aduce Băcanu 

La rubrica ei, Corina a vorbit despre iubirea fierbinte și ce prostii faci la tinerețe. Ea a citit știrea despre femeia care și-a prins soțul cu amanta în mașină și s-a urcat pe capotă, de unde nu s-a mai dat jos. Tânăra de 29 de ani a încercat să-i împiedice pe cei doi să plece. A forțat ușa pentru a intra peste bărbatul infidel și noua iubită a acestuia. Oamenii legii nu s-au lăsat, însă, înduioșați de poveste femeii trădate și au amendat-o cu 290 de lei în baza legii care prevede că pietonii sunt obligați să se deplaseze doar pe trotuar. Corina a spus că ce i-a atras atenția la această știre este vârsta tinerei. 

Ea a sfătuit-o pe tânără că mai bine îi făcea un manual de instrucțiuni amantei, despre toate defectele soțului, rate și ce taxe mai au de plătit, în loc să se urce pe capotă și să ia și amendă. În plus, ea a cerut ascultătorilor să spună și ei ce prostii au făcut din dragoste în tinerețe.  

Invitata emisiunii - ADDA

ADDA a venit astăzi la DesKiss Dimineața pentru a cânta live noua ei piesă: „Sună-mă”. 


ADDA s-a prezentat îmbrăcată în albastru și cu părul vopsit albastru și a explicat că această culoare îi dă o energie bună. 

Corina a vrut să știe ce înseamnă „bărbat asumat”, din versurile piesei pe care ADDA a cântat-o: 

„Adică sincer! Care zice adevărul indiferent de situație. Chiar dacă uneori o mică minciună ambalată frumos poate să salveze anumite sentimente, mie-mi place sinceritatea și cred că orice femeie așteaptă asta de la un bărbat: să fie sincer, asumat, atent, să o asculte și s-o sune. De obicei, e un joc între el și ea, iar băieții, ca să manipuleze puțin, nu sună, nu răspund. Cei de față, nu! Sunt băieți extraordinari care sună”, a spus ADDA. 

ADDA a mai povestit și că fiecare piesă pe care o va lansa o va asorta cu o culoare, ceea ce înseamnă și că în fiecare lună ea își va schimba culoarea părului. 


ADDA a mai povestit și despre piesa „Mi-a dar Dumnezeu băiat”, pe care a scris-o pentru băiețelul ei: 

„Când am compus piesa asta am plâns cu muci, pentru că m-am gândit că eu sunt foarte binecuvântată că am copil, mai ales că am băiat, pentru că am o responsabilitate să îl cresc frumos, un domn care să-și iubească floarea de lângă el”, a spus ea. 

Iar pe acest fond emoționant s-a încheiat și matinalul din a doua zi din luna octombrie. 

DesKiss Dimineața - invitată Adda - 2 octombrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:24:52

DesKiss Dimineața - invitată Ioana Chereji (UNTOLD) - 26 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:22

DesKiss Dimineața - invitați Vola - 25 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:19

DesKiss Dimineața - 24 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:54

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.