Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 4 octombrie - invitați Raluka și Cabron

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Și astăzi ne-am trezit pe partea amuzantă a dimineții și cu doza de vitamina 3C luată încă de la ora 7:00. 

Ciprian a trecut rapid la semnificațiile zilei, completat și de Corina, în timp ce Oprișan se delecta destul de sonor cu niște must primit pe adresa redacției. 

Semnificațiile Zilei 

Așa am aflat că astăzi, 4 octombrie, este Ziua Mondiala a Animalelor. Drept urmare, Corina a îndemnat ascultătorii să adopte un animal de companie, pentru că ele și copiii te vor iubi cel mai mult pe lumea asta. 

Însă, am mai aflat și că astăzi este Ziua Vodcii, Ziua Taco, Ziua scrierii felicitărilor, Ziua Camionagiilor - în completare, Ciprian ne-a informat și că doar 6% dintre șoferii de camioane sunt femei. 

Apoi, Corina a adus în discuție cum se ceartă oamenii căsătoriți: în scârbă, iar asta a generat mai multe dezbateri în studio. De exemplu, cum se împacă oamenii căsătoriți, pentru că trebuie să se împace la un moment dat. Și Oprișan și Ciprian au dat din casă, dar te lăsăm să descoperi singur pe înregistrarea emisiunii ce au zis: 

DesKiss Dimineața - invitați Raluka și Cabron - 4 octombrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:29:24

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

DesKiss Dimineața - 29 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:09

DesKiss Dimineața - invitată Ioana Chereji (UNTOLD) - 26 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:22

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „p”. Marius a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate întrebările. Așadar, el a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogat cu 100 de euro.

După știrile de la ora 09:00, Corina a ținut să comenteze pe marginea știrii despre o inițiativă parlamentară din România care ar interzice rețelele de socializare copiilor cu vârste sub 16 ani. Ea a spus că ar fi una dintre cele mai bune măsuri pentru sănătatea mentală a copiilor din țara asta.  

Invitații emisiunii - Raluka și Cabron 

Raluka și Cabron au venit la DesKiss Dimineața pentru a cânta live noua lor colaborare - „Pânzele Albe”. 


După cântare, cei doi artiști au rămas în studioul Kiss FM pentru a povesti cu kissomanii vrute și nevrute. De exemplu, Corina i-a admirat părul Ralukăi și a vrut să știe cu ce șampon se spală, fără să spună numele brandului. 

Raluka a glumit și a spus că a luat șamponul de la Cabron.   


Ciprian a vrut să știe de la Raluka care a fost prima ei piesă, dacă-și mai amintește. Ea a spus imediat că „Out of Your Business”, lansată în urmă cu 12 ani. 

Cabron și-a amintit și el că prima lui piesă a fost o colaborare cu La Familia, „Zi de zi”. 


După ce Cabron a spus că a scos piese cu toate vocile feminine bune din industria muzicală, a completat că ar mai fi câteva cu care ar vrea să colaboreze: Feli, Delia, INNA. 

Despre noua lor piesă, „Pânzele albe”, Cabron a spus că este o piesă de dragoste, scrisă de el, iar videoclipul a fost făcut de Iulian Moga. 

  

DesKiss Dimineața - invitați Raluka și Cabron - 4 octombrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:29:24

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

DesKiss Dimineața - 29 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:09

DesKiss Dimineața - invitată Ioana Chereji (UNTOLD) - 26 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:22

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.