Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 6 octombrie - invitat Codin Maticiuc

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Emisiunea din această dimineață a început cu urări de la mulți ani pentru colegul Kristin, omul cu știrile de la DesKiss Dimineața. 

Și pentru că astăzi este Ziua Zâmbetului, kissomanii au urat ascultătorilor și tradiționalul „zâmbește-te!”, dar le-au și cerut să trimită motive pentru care zâmbesc. 

Invitatul emisiunii - Codin Maticiuc 

Apropo de asta, Codin Maticiuc a venit în studioul Kiss FM pentru a vorbi despre un nou proiect care-i va face pe români să zâmbească: „Miami Bici 2”.


Însă, înainte de asta, el a vorbit și despre etichetările greșite pe care le-a primit de-a lungul vieții. 

„Bossilor, nu sunt sfânt nici pe departe, dar sunt regele absolut al etichetărilor greșite sau exagerate. „Băiat de Dorobanți”, „doar un băiat de bani gata”, „misogin”, „lepră”. Stai. Lepră cam sunt.  În fine, ați prins ideea.  Etichetarea în sine este ceva ce eu am încercat din răsputeri să nu fac la rândul meu. Măcar până nu cercetez, până nu simt că pot să-mi fac propria părere personală”, a spus el.


Despre „Miami Bici 2” el a spus că se teme că de această dată oamenii se vor duce cu mari așteptări, după succesul „Miami Bici”, iar acest lucru va duce și la dezamăgiri. 

Tot azi a apărut și trailerul oficial pentru a doua parte din Miami Bici: 


 Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „S”. Mihaela din Botoșani a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la 7 din cele zece întrebări. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 60 de euro.

N-aduce anu' ce-aduce Băcanu' 

Corina a vorbit astăzi despre celulită și a vrut să afle dacă bărbații, atunci când se uită la o femeie remarcă celulita. De asemenea, a vrut să știe și dacă bărbații bârfesc despre celulită. Însă, Corina s-a văzut nevoită să le explice lui Cătălin și Ciprian ce este mai exact celulita. 

„Niciodată nu am auzit bărbații vorbind despre celulită”, a concluzionat ea pentru fetele care se chinuie să scape de celulită.   

Melodia care trezește nostalgia  

Corina a ales astăzi o piesă despre patriotism ... american. 


Oprișan a mers pe mâna lui Whitney Huston. 


Ciprian a ales o piesă românească: 

Ascultătorii au sunat și au ales piesa lui Oprișan. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.