Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 10 octombrie - invitați Mircea Bravo și bunica lui, Horia Brenciu & HB Orchestra

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Și această dimineață a început cu frig, că, totuși, e toamnă, dar kissomanii se obișnuiesc un pic mai greu cu schimbările, așa că au fost ceva lamentări pe această temă. De asemenea, Ciprian i-a rugat pe ascultători să le trimită motive pentru care iubesc toamna. 

Corina a dat ea tonul și a spus că e anotimpul în care moare ambrozia. Alte răspunsuri au inclus vinul, pastrama, aglomerația, mustul, murăturile etc. 

Seminficațiile zilei

Ciprian a trecut și la semnificațiile zilei și l-a oripilat pe Oprișan cu vestea că astăzi este și Ziua Mondială a Burgerului pe bază de plante. Mai este și Ziua Mondială a Terciului, Ziua Mondială a Genților de Mână, Ziua Persoanelor fără adăpost și Ziua Sănătății Mentale.   

Invitații emisiunii - Mircea Bravo și bunica 

Mircea Bravo și bunica au venit la DesKiss pentru a povesti despre noul film care va avea premiera în cinematografe pe 13 octombrie. 


Corina a ținut să o întrebe pe bunica cât ține dragostea, iar răspunsul a fost că până la moarte. 

Mircea Bravo a povestit și el un pic despre film: 

„Filmul este despre un tânăr care urăște nunțile și declară pe Facebook acest lucru și scrie că să nu fie chemat la nunți, dar apoi intră într-o situație în care datorează niște bani unui cămătar și ca să faci rost de bani în două luni, cea mai sigură soluție e să faci nuntă.”

 Mircea a povestit și despre nunta lui din viața reală și cum după ce au anunțat părinții, au început să apară din partea lor invitați peste invitați, noroc cu sala care era deja închiriată și era limitată la 150 de persoane. 

Mircea a mai spus și că noul film e unul pentru toată familia, că pentru la anul e pregătit un nou film, dar și că a studiat problema darului de nuntă darul și că acesta e în medie cam 1000 de euro de cuplu.   

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „D”. Ștefan din Vâlcea a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la 6 din cele zece întrebări. Așadar, el a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogat cu 60 de euro.

Invitații emisiunii - Horia Brenciu și orchestra 

Horia Brenciu a venit la DesKiss Dimineața cu întreaga lui orchestră și a făcut un mega show live. 


Apoi a rămas la povești cu kissomanii și au povestit despre jocurile și emisiunile TV, despre începuturile de la Robingo, despre cum a fost să fie om de radio și cântăreț. 


„Tu nu-ți dai seama când ești în direct, radio sau TV, câte prostii spui, dar când te auzi, e cea mai bună metodă de a progresa, asta e valabil pentru toată lumea. De aia există la balet oglinzi, pentru că mișcarea ta din cap e una, când te vezi e alta”, a spus Horia despre cum e să fii în direct de atât de mulți ani. 

Pe 24, 25, 26 noiembrie, Horia a amintit că are concert la Sala Palatului, unul care se întâmplă doar o dată la 30 de ani.

Despre invitații speciali de la cele 3 concerte, Horia a spus:

„Este cea mai mare adunătură de oameni surprinzători pe care am întâlnit-o și am gândit-o așa pentru că nu pot să vă spun ce meserie au cei care vin, dar nu o să fie numai cântăreți profesioniști, o să fie și din alte zone culturale”, a dezvăluit Horia.   

Restul intervenției lui Horia Brenciu la DesKiss Dimineața , în care a povestit un pic și despre rolul de jurat la Vocea României, o puteți asculta mai jos:

DesKiss Dimineața - invitați Mircea Bravo și bunica lui, Horia Brenciu & HB Orchestra - 10 octombrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:24:38

DesKiss Dimineața - 2 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:46

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.