Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 11 octombrie - invitați Delia și Connect-R, Dan Badea

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Cu marfă proaspătă chiar și astăzi, în cea de 11-a zi a lui octombrie, kissomanii au dat startul matinalului cu multă voie bună și mulți invitați, dar și cu niște febră musculară la Oprișan, de la fotbalul practicat cu o seară înainte. Dar, ca să se dreagă, Cătălin a venit și cu un mic dejun copios.   

Semnificațiile zilei

Ciprian a menționat că astăzi UNICEF marchează Ziua Internațională a Fetelor pentru a promova egalitatea de gen și șanse egale pentru fetele din întreaga lume. În State tot astăzi este și Ziua „Scoate-ți părinții la prânz”, dar și Ziua de lupta împotriva durerii. 

În România astăzi este Ziua Şcolii Ardelene, fiind instituită prin Legea nr. 93/2014 şi aminteşte de data la care, în anul 1754, Petru Pavel Aron a emis decretul de înfiinţare, la Blaj, a primelor şcoli sistematice şi moderne din istoria românilor.

Invitatul emisiunii - Dan Badea 

Dan Badea a venit la DesKiss Dimineața cu metroul și a ținut să mulțumească Metrorex pentru eficiență, pentru că altfel, cu traficul din București, n-ar fi ajuns la matinal. 


De asemenea, el a povestit despre cum a fost călătoria sa recentă în Israel. 

„Pe 5 octombrie am avut Sala Palatului, vineri dimineață am fost la aeroport, să plec în Tel Aviv, m-am interesat înainte dacă totul e ok să plec acolo și era. Seara am ajuns cu bine, în oraș a fost extraordinar, am băut, am mâncat, a fost superb. Și la 6 dimineața cineva a pus o alarmă greșită la telefon, noi glumim acum, dar ne-au trezit sirenele, iar din momentul ăla a început o alergătură. Pe la 10:30, după al doilea bombardament, când s-a declarat stare de război, am fost sunați de ambasadă, că m-am înscris pe site-ul ăla al ambasadei (mae.ro), cu toate datele și număr de telefon, și m-au sunat. Și mi-au zis că recomandarea lor e să plecăm cât mai repede”, a povestit Badea. 


El a mai povestit că a dat 4000 de euro pe 4 bilete pentru întoarcerea acasă și că se dusese în Tel Aviv pentru a vedea concertul lui Bruno Mars, al cărui fan este. Acum, după toată experiența asta, Badea și-a dat seama că nici nu-i mai place muzica lui Bruno Mars. 

Invitații emisiunii - Delia și Connect-R

Delia și Connect-R au venit pentru a cânta live cea mai nouă colaborare a lor „Fără te merau”. Însă, înainte Delia a cântat live și cea mai nouă melodie de pe coloana sonoră a comediei „Miami Bici 2”, intitulată „Miami”. 


Înainte de a cânta împreună piesa „Fără te merau”, Connect-R a spus și ce înseamnă această expresie.

„E cum ai zice în română „să mor io”. Cum ar veni, te juri că așa e”, a clarificat Connect-R.


Delia a dezvăluit și că pe 21 noiembrie are concert de lansare de album, iar un bilet e 490 de lei. 

Corina a ținut să-l laude pe Connect-R și pentru luările de poziție de pe TikTok pe tot felul de teme sociale. 

Apoi, Delia a povestit și cum a apărut această piesă. 

„Lucrez de vreun an la noul album și a fost o piesă care a venit destul de spontan, printre altele, dar mi-a plăcut flow-ul ei, mi-a plăcut cum a curs, cum a mers producția rapid cu Cotoi. Și m-am gândit că e nevoie de un om care să-mi susțină și mie povestea și să zic frumos”, a declarat Delia. 
„Că se chema te merau s-a gândit să ia pe unul blond, cu ochi albaștri”, a glumit Connect-R. 


Varianta live a piesei „Fără Te Merau”, a Deliei cu Connect-R, o poți asculta mai jos, pe înregistrarea emisiunii:  

DesKiss Dimineața - invitați Delia și Connect-R, Dan Badea - 11 octombrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:21:31

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

DesKiss Dimineața - 29 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:09

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.