Cool Stuff

Au apărut primele imagini cu Angelina Jolie în rolul cântăreței de operă Maria Callas

Regizorul chilian Pablo Larraín a făcut publice primele două fotografii cu Angelina Jolie în rolul Mariei Callas din noul său film care va prezenta viața legendarei cântărețe, descrisă adesea ca fiind diva originală.

Bazat pe mărturii reale, „Maria” va spune povestea tumultuoasă, frumoasă și tragică a vieții celei mai mari cântărețe de operă din lume, retrăită și reimaginată în timpul ultimelor sale zile din Parisul anilor 1970. Filmările sunt în curs de desfășurare și se vor desfășura pe durata a opt săptămâni în Paris, Grecia, Budapesta și Milano.

În film vor mai juca Pierfrancesco Favino (The Hummingbird), Alba Rohrwacher (La Chimera), Haluk Bilginer (Winter Sleep), Kodi Smit-McPhee (The Power of the Dog) și Valeria Golino (Portrait of a Lady on Fire).


„Sunt incredibil de entuziasmat să încep producția filmului Maria, care sper că va aduce viața și opera remarcabilă a Mariei Callas publicului din întreaga lume, datorită scenariului magnific al lui Steven Knight, muncii întregii distribuții și a echipei și, mai ales, muncii strălucite și pregătirii extraordinare a Angelinei”, a spus Larraín. 

Costumele lui Jolie din film se bazează pe hainele originale purtate de Callas. Producția s-a consultat cu grupurile pentru drepturile animalelor, inclusiv cu PETA, în ceea ce privește utilizarea articolelor de blană de epocă purtate în film, din colecția de arhivă a designerului de costume Massimo Cantini Parrini. A fost luată o decizie conștientă de a nu folosi sau de a nu achiziționa blănuri noi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.