Cool Stuff

Update-uri despre starea de sănătate a lui Bruce Willis - cum se mai simte actorul diagnosticat cu demență

Bruce Willis are parte de grija și iubirea familiei sale.

Actorul a renunțat la cariera în actorie în urmă cu un an, după ce inițial a fost diagnosticat cu afazie, iar ulterior cu demență frontotemporală.

Recent, un prieten din anturajul său a oferit câteva update-uri despre starea de sănătate a lui Bruce și a mărturisit că vedeta și-a pierdut „pofta de viață.”

Emma Hemming Willis, soția lui Bruce, îi ține updatați pe fani cu starea lui de sănătate și chiar și-a făcut o misiune din a trage semnale de alarmă cu privire la această boală și consecințele acesteia atât asupra celor care suferă de ea, cât și asupra celor care au grijă de ei, dar acum, Glenn Gordon Caron, creatorul „Moonlighting”, o serie în care Bruce a jucat în anii 1980, a dat o declarație celor de la New York Post, unde a vorbit despre prietenul său.

Boala de care suferă Bruce îi afectează comportamentul, personalitatea, vocabularul, cât și mișcările. Din păcate, condiția nu este tratabilă, iar în clipa de față a progresat.

„Treaba care face boala asta fascinantă este că, dacă ai petrecut vreodată timp cu Bruce, ai fi înțeles că nimeni nu avea mai multă joie de vivre (n.r. poftă de viață) decât el. Iubea viața, adora să se trezească în fiecare dimineață și să aibă o zi cât mai plină. În prezent nu vorbește foarte mult.

Obișnuia să citească enorm, deși nu voia ca lumea să știe asta, iar acum nu mai citește. Toate acele abilități de vorbire nu mai sunt disponibile pentru el, dar cu toate astea este tot Bruce. Când ești cu el știi că este Bruce și ești recunoscător că este aici, dar pofta de viață nu mai există”, a spus Glenn.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la Today Show, Emma a zis: „Învăț că demența este o boală grea, atât pentru cel diagnosticat, cât și pentru familia lui. Nu este nicio diferență pentru Bruce, pentru mine sau fetele noastre. Când se spune că asta este o boală de familie, chiar așa stau lucrurile.”






Bruce are trei fete și cu fosta lui soție, Demi Moore (Rumer, 35 de ani, Scout, 32 de ani, Tallulah, 29 de ani), iar cei doi au rămas extrem de buni prieteni, ba mai mult, Moore este un sprijin pentru Emma și chiar s-a mutat în casa lor. O sursă a spus că „nu va pleca până la final. Demi a fost un sprijin real pentru familie și este determinată să se asigure că timpul pe care Bruce îl mai are pe acest pământ este plin de iubire.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.