Cool Stuff

Jada Pinkett Smith și Will Smith nu mai formează un cuplu din 2016

Iată o veste care ne-a surprins pe toți.

Jada Pinkett Smith urmează să-și lanseze o carte autobiografică, „Worthy”, unde a povestit pe larg adevăruri despre viața ei, dar și despre relația dintre ea și actor.

În urma interviurilor de promovare ale publicației, actrița a șocat o lume întreagă, atunci când a dezvăluit că ea și Will nu mai formează un cuplu din 2016.

Jada a mărturisit că s-a despărțit de mai multe ori de Will, de-a lungul timpului, urmate de „o despărțire majoră” în 2011, atunci când a împlinit 40 de ani.

„Ne gândeam la separare și divorț, și chiar ne-am despărțit. Lumea pur și simplu nu știa. Apoi ne-am împăcat, iar apoi, în 2016, am avut ultima despărțire, iar lumea, din nou, nu a știut. Cred că atunci au început să apară și toate zvonurile cu privire la faptul că avem o căsnicie deschisă, pentru că pur și simplu trăiam ca doi oameni single, dar nimeni nu știa asta”, a spus ea.

În carte, Jada spune că ea și Will au trăit „vieți separate”, iar la premiile Oscar din 2022 au mers ca „familie” și nu ca „soț și soție.”

Într-un interviu acordat celor de la NBC, întrebată de ce n-au avut un „divorț amiabil”, actrița a răspuns: „Nu știm. Ne iubim familia și ne iubim unul pe altul. Avem un parteneriat.”

Jurnalista a întrebat-o și dacă se anunță unul pe altul dacă se văd cu alți oameni, la care Jada a spus: „Știi, pur și simplu acum ne-am concentrat pe vindecare profundă, iar ce se va întâmpla după asta nu știu să-ți spun.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.