Cool Stuff

Adele recunoaște că a fost la limita alcoolismului

Adele a făcut un anunț important pentru fanii ei.

„Am încetat să mai beau în urmă cu multă vreme. Pare o eternitate, deși poate au trecut trei luni, trei luni și jumătate. E plictisitor.

Am fost la limita alcoolismului cât timp am avut douăzeci și ceva de ani, dar îmi este foarte dor. Așa că bucurați-vă de băuturile voastre, sunt foarte, foarte geloasă”, a spus artista în timpul unui show pe care l-a susținut în cadrul rezidențiatului ei din Las Vegas.

Cântăreața obișnuiește să fie extrem de vorbăreață și sinceră cu publicul ei, iar la un alt concert a dezvăluit că în timpul pandemiei, când a venit la Las Vegas, a băut câteva sticle de vin înainte de prânz.


„Îmi aduc aminte când am venit aici, în vremea COVID, în pandemie, era ora 11 dimineața, iar eu deja băusem patru sticle de vin”, a spus ea la începutul acestui an.

Într-o discuție cu Oprah Winfrey, Adele a vorbit despre cum a hotărât să se lase de băutură în timpul divorțului ei de Simon Konecki, și în timp ce lucra la albumul „30.” În prezent, ea are o relație cu agentul sportiv Rich Paul.

„Asta chiar este o medodă foarte bună de a te cunoaște mai bine - să bei apă și să nu pui gura pe alcool”, a spus ea la acea vreme.


Cântăreața s-a confruntat cu alcoolism în familie, iar tatăl ei (care a murit de cancer la prostată în 2021) s-a luptat cu asta toată viața.

În timpul divorțului de Simon, ea a spus: „la început, probabil țineam în viață industria alcoolului, dar atunci când am realizat că am multă muncă de dus cu mine, m-am lăsat, așa că am început să lucrez la lucrurile care contează.”

Adele și Konecki au împreună pe fiul Angelo, care urmează să împlinească 11 ani. „Avem în față o săptămână foarte plină, deoarece el seamănă foarte mult cu mine și-și ia ziua în serios. Deci ziua lui va dura între o săptămână și o lună, ceea ce cred că ar trebui să facă toată lumea.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.