Cool Stuff

A apărut primul trailer pentru „Ferrari”, filmul care prezintă viața magnatului auto, cu Adam Driver în rol principal

Filmul regizat de Michael Mann, despre Enzo Ferrari, un fost pilot de curse italian care a influențat producția de mașini și sportul, va ajunge în cinematografe pe 25 decembrie.

Noul film regizat de Michael Mann îl are ca protagonist pe Adam Driver în rolul lui Enzo Ferrari, fostul pilot de Formula 1 care și-a construit propria fabrică și a înființat marca Ferrari. Plasat în vara anului 1957, teaserul de două minute al filmului se bazează pe un concept bine cunoscut din mecanica cuantică: Două obiecte nu pot ocupa același spațiu în același moment în timp.

Ferrari testează limitele noilor sale mașini, ceea ce duce la accidente, uneori explozive și chiar mortale. În același timp, el se luptă cu viața pe care și-a construit-o alături de soția și partenera de afaceri Laura (Penélope Cruz), pe fondul morții fiului lor, Dino, și cu cealaltă familie a sa, cu amanta Lina Lardi (Shailene Woodley) și fiul lor, Piero.

Dar el se confruntă și cu provocări în ceea ce privește compania sa, unde banii se termină. Singura modalitate de a-și salva moștenirea și afacerea este să câștige Mille Miglia, o cursă dificilă de 1.000 de mile prin Italia. Trecutul și prezentul, ambiția și datoria, visele și iluziile se ciocnesc într-un trailer plin de acțiune și exploziv din punct de vedere emoțional pentru viitorul film.

Bazat pe cartea lui Brock Yates, „Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races, the Machine”, „Ferrari” este scris de Troy Kennedy Martin. Filmul îi mai are în distribuție pe Patrick Dempsey în rolul pilotului Piero Taruffi, Jack O'Connell în rolul pilotului Peter Collins; Sarah Gadon în rolul Lindei Christian și Gabriel Leone în rolul lui Fon de Portago. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.