Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 23 octombrie - invitați Teodora Meluță și Cristian Dulca, EMAA

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Și emisiunea din această dimineață a început cu subiecte precum traficul cauzat de reparațiile efectuate la Podul Grant, apa rece și frigul de dimineață. 

Corina a intrat și ea în direct cu o mică întârziere și cu anunțul pentru ascultători de a nu ieși din casă, pentru că e totul blocat.  

„E o șansă să ajungi la birou dacă pleci la ora 5, ca Cătălinuș, ca să ajungi la 6 jumate aici”, a spus Corina. 

Kissomanii au primit și mesaje de la ascultători în care li s-a povestit cum încep alții dimineața de luni. De exemplu, cu nani, după o gardă lungă sau în Iași, tot blocați în trafic. 

Semnificațiile zilei 

Ciprian a anunțat că astăzi este și prima zi sub semnul Scorpionului, dar și că la finalul săptămânii se schimbă ora.  De asemenea, astăzi s-a născut actorul canadian Ryan Reynolds. Fără nicio legătură, tot azi este și Ziua Filmelor de Groază. 

Invitați Teodora Meluță și Cristian Dulca

Naționala Feminină de Fotbal a României lansează campania „Modele de Femeie 2023” pentru normalizarea prezenței femeilor în fotbal și oriunde, cu această ocazie, Teodora Meluță și Cristian Dulca, antrenorul echipei naționale, au fost prezenți în studioul DesKiss Dimineața. 


Corina a ținut din start să aprecieze frumusețea lui Teo Meluță. 

„Naționala a lansat această campanie pentru a ne cunoaște mult mai bine pe noi, ca jucătoare și ca fete în afara terenului de fotbal, cu ocazia asta îi invit pe toți oamenii care ne ascultă să intre pe site-ul https://modeledefemeie.frf.ro/cartolinejucatoare/ și să citească un scurt rezumat despre fiecare jucătoare și ce face ea pe lângă fotbal. Nu suntem fotbaliste și doar atât.”, a spus Teo. 

 

Teo a mai recunoscut că în România nu s-a ajuns încă la nivelul la care jucătoarele de fotbal feminin să poată trăi doar din fotbal.  Ea a mai dezvăluit și că a ales această carieră fiind influențată de frații ei. În ceea ce privește discriminarea, Teo a recunoscut că încă se confruntă cu așa ceva, dar că în ultimii ani acest fenomen s-a mai temperat. 

Ai cuvântul! 

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „p”. Angela a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate cele zece întrebări. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 100 de euro. 

Corina a ținut să vorbească un pic și despre frigul din casă și agentul termic și studiile efectuate de cercetătorii britanici. 



Invitata emisiunii - EMAA

EMAA a venit la DesKiss Dimineața cu noua ei piesă care încă nu a fost lansată „Odată cu tine”. După ce a interpretat-o live în avanpremieră, ea a mai rămas și la povești cu kissomanii. 


Ciprian a vrut să știe cum e să dai viață emoțiilor tale, să găsești cuvintele potrivite pentru a face asta, având în vedere că EMAA își compune și scrie singură piesele. 

„Păi, cred că atunci când reușești să dai un zoom out un pic reușești să faci asta, să-ți dai seama de dinafară ce înseamnă asta, fiindcă făcând tot timpul același lucru devine cumva parte din tine și nu-ți mai dai seama exact ce înseamnă și cât de important e”, a răspuns EMAA. 

Corina a vrut să știe și câte grade are în cameră EMAA, pentru că și asta poate să influențeze în bine sau în rău procesul creativ. 

 „Eu nu reușesc să scriu sub stres sau sub presiune. E o chestie de stare”, a completat EMAA. 


Ciprian a mai vrut să știe dacă EMAA are vreo piesă preferată din repertoriul ei, iar ea a spus, mai în glumă, mai în serios, că cele care încă nu au fost lansate, asta pentru că o piesă pe care o lansezi, o asculți și o repeți la nesfârșit și începi să te saturi de ea.  

 Despre „Odată cu tine”, EMAA a mai spus că va avea și un videoclip la care acum se lucrează intens. 

DesKiss Dimineața - invitați Teodora Meluță și Cristian Dulca, EMAA - 23 octombrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:18:21

DesKiss Dimineața - 2 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:46

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.