Cool Stuff

Netflix a anunțat că va produce primul serial românesc „Subteran”, cu Ana Ularu și Florin Piersic Jr.

Netflix a început producția serialului românesc „Subteran”, regizat de Anca Miruna Lăzărescu, Daniel Sandu și Octav Gheorghe.

Serialul va spune povestea unei mame care lucrează în IT și ajunge să lupte sub acoperire împotriva interlopilor bucureșteni care i-au schimbat viața.

Serialul este creat de Steve Bailie, cu Octav Gheorghe și Peter Kerek în calitate de co-scenariști, produs de Tudor Reu (Mobra Films) și Johnathan Young (creative). Serialul îi va avea în distribuție, printre alții, pe Ana Ularu și Florin Piersic Jr.

„Ne bucurăm să începem producția noii serii românești „Subteran” și suntem mândri să ne alăturăm echipei extraordinare care se află în spatele acestui proiect. Industria de film românească este cunoscută pentru tradiția creativă și artiștii remarcabili și suntem, de asemenea, extrem de încântați de acest scenariu care prezintă un personaj feminin puternic,” spune Anna Nagler, Director of Local Language Series pentru Netflix Europa Centrală și de Est.

„Subteran este un serial polițist captivant, dar și puțin absurd, cu un ton alert, plin de adrenalină și sunt sigură că va evolua frumos având în vedere succesul deja cunoscut al numeroaselor titluri românești disponibile pe Netflix”, a completat Anna.

Sinopsisul sună astfel: 

„Cami este o femeie care își folosește inteligența pentru a avea succes într-o lume a bărbaților. Când viața ei este dată peste cap de un grup interlop, ea ajunge să joace rolul de iubită și hacker pentru un detectiv sub acoperire care se află într-o situație fără scăpare. Însă Roman este singura șansă pe care o are Cami de a se răzbuna și de a-și salva fiul.”

Este primul serial românesc pe care Netflix îl produce. Acesta va avea 6 episoade, dar încă nu a fost anunțată data la care va avea premiera. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.