Cool Stuff

Presupusa amantă a lui David Beckham îl critică pe fostul fotbalist pentru „rolul de victimă” din documentarul Netflix

Lucrurile sunt mai complicate decât par.

Fosta asistentă a lui David Beckham, Rebecca Loos, cea care susține că a avut o aventură cu fostul fotbalist, îl critică pe britanic pentru „rolul de victimă” pe care l-a jucat în documentarul despre viața lui de pe Netflix, atunci când a vorbit despre presupusa lor relație.

Într-un interviu acordat celor de la Daily Mail, ea a spus: „El se pune în rolul de victimă, iar eu par o mincinoasă. Pare că am inventat toate aceste povești oribile. E nevoie să-și asume responsabilitate pentru faptele sale.”

Seria de pe serviciul de streaming urmărește viața și cariera lui Beckham, ambele spectaculoase, dar a adus atenția presei și asupra aventurilor sale. Spre exemplu Rebacca a mărturisit în 2004 că s-a culcat de mai multe ori cu David, cât timp el era la Real Madrid, căsătorit cu Victoria. Loss a spus că modul în care el a prezentat faptele în documentar o transformă doar pe ea în cea care a rănit-o pe soția lui.


Fostul căpitan al Angliei a negat mereu zvonurile despre infidelitate, iar în documentar s-a referit la acea perioadă drept -„o serie de povești oribile care au fost extrem de dificile pentru noi. Nu știu cum au trecut peste toate astea, cu toată sinceritatea o spun. Victoria este totul pentru mine. Să o văd rănită a fost extrem de dificil, dar suntem luptători, iar în acele momente a fost nevoie să luptăm unul pentru altul, iar ceea ce aveam merita o luptă.”

Loss a spus: „Poveștile erau oribile, dar și adevărate, iar el este singurul responsabil pentru toate astea. El a făcut toate acele alegeri.”

Rebecca a primit foarte multe critici în urma documentarului, așa că a hotărât să vorbească liber, deoarece: „dacă tac, voi rămâne drept o mincinoasă, cea care a inventat totul. Și eu am familie și copii, iar ei au Google. Plus că se vor uita la serie și vreau să știe că mama lor a avut curajul de a spune ceva împotriva acelor acuze și curajul de a lupta pentru adevăr. Nu am niciun regret, oricum, am acceptat alegerile și greșelile făcute, am făcut pace cu asta. Tot ceea ce am trăit m-au făcut omul din prezent și sunt într-un loc absolut minunat. Sunt extrem de recunoscătoare pentru familia mea, soțul meu și pentru copiii mei.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.