Cool Stuff

Reese Witherspoon a vorbit despre breakdown-ul pe care l-a suferit în urmă cu un an: „Nu mă puteam opri din plâns”

Reese Witherspoon a avut un moment de vulnerabilitate.

În cadrul unui eveniment pe care l-a ținut în Los Angeles, actrița a spus: „Am încercat foarte tare să-mi găsesc echilibrul în afara muncii. Sunt genul de persoană care are mereu programul încărcat, astfel încât să mă simt mai puțin singură, mai puțin agitată și mai puțin anxioasă.”

Ea și-a încheiat divorțul de Jim Toth în luna august, după ce a anunțat public în martie despărțirea lor. Munca a fost mereu o parte importantă din viața vedetei: „Am început să-mi dau seama că nu mai merge pentru mine. În urmă cu un an îmi tot spuneam că „sunt un robot”, până când robotul s-a stricat. Am plâns și am tot plâns.”






În acele momente, Witherspoon a sunat-o pe prietena ei, Tracee Ellis Ross, pentru a o ajuta să proceseze: „Mă simt extrem de vulnerabilă să împărtășesc asta cu voi, dar cred că este important. Ținem în noi atât de multe pentru atât de mulți oameni. Prietena mea Cleo Wade a scris un poem superb despre lipiciul din viețile oamenilor. Și, uneori, suntem lipiciul în viețile tuturor, fie că e vorba de muncă, de faptul că ești mamă sau parteneră, dar cine te susține atunci pe tine? Este important să ne aducem asta aminte.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.