Kiss Time Out

Netflix a lansat trailer-ul pentru „Leave the world behind”, cu Julia Roberts și Ethan Hawke în rolurile principale

Ești pregătit pentru un thriller care te va ține cu sufletul la gură?

„Leave the world behind”, regizat de Sam Esmail (recunoscut pentru „Mr. Robot”), va avea premiera mondială miercuri, 25 octombrie, în cadrul AFI Fest, iar pe Netflix ne vom bucura de el din 8 decembrie.

Producția îi aduce pe Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali în rolurile principale, alături de alte nume sonore precum Myha'la, Farrah Mackenzie, Charlie Evans și Kevin Bacon. 

Filmul urmărește vacanța unei familii care este dată peste cap când doi străini sosesc în miez de noapte, căutând refugiu în fața unui atac cibernetic care devine din ce în ce mai terifiant cu fiecare secundă, forțând pe toată lumea să își accepte locul într-o lume aflată în colaps.

Sinopsis oficial

Amanda (Julia Roberts, distinsă cu premiul Oscar) și soțul ei, Clay (Ethan Hawke, nominalizat la Oscar), închiriază o casă luxoasă pentru a petrece un weekend alături de copiii lor, Archie (Charlie Evans) și Rose (Farrah Mackenzie). 

Vacanța lor este în curând dată peste cap, când doi străini — G.H. (Mahershala Ali, distins cu Oscar) și fiica lui, Ruth (Myha’la), sosesc în miez de noapte cu vești despre un misterios atac cibernetic și caută refugiu în casa care, susțin ei, ar fi a lor. 

Cele două familii înfruntă un dezastru iminent, care devine din ce în ce mai terifiant cu fiecare secundă, forțând pe toată lumea să își accepte locul într-o lumea aflată în colaps. 


Filmul este bazat pe romanul lui Rumaan Alam, nominalizat la premiul National Book Award, și noi abia așteptăm să-l vedem.

Ție cum ți se pare?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.