Cool Stuff

Dwayne „The Rock” Johnson vrea un detaliu schimbat la statuia lui de ceară din Paris: culoarea pielii

Când socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Dwayne „The Rock” Johnson a postat un reel pe contul său de Instagram, unde comediantul James Andre Jefferson Jr. a făcut mișto de statuia lui de ceară, din cadrul muzeului Grevin din Paris. „Așa crede Parisul că arată „The Rock.” L-am transformat într-o pietricică. Pare că The Rock nu a văzut soarele o zi din viața lui”, a zis James.

Johnson, un actor de culoare din Samoa, a comentat cele spuse de amicul său. „Îmi voi ruga echipa să vorbească cu prietenii noștri de la Muzeul Grevin din Paris, să-mi „updateze” figura de ceară cu câteva detalii importante, cum ar fi culoarea pielii mele. Plus de asta, data viitoare când ajung la Paris, mă voi opri la muzeu să beau o bere cu mine”, a notat el.






Muzeul Grevin, așa cum fac și muzeele Madame Tussauds din New York și Londra, are figuri de ceară cu celebrități, de la Charlie Chaplin și până la Nelson Mandela și Leonardo DiCaprio.

Într-un comunicat de presă lansat de muzeu, apare notat că sculptorul Stéphane Barret a creat statuia bazându-se pe poze și video-uri, în loc să vadă vedeta în carne și oase.

„Echipa a mers în săli de sport, cu dorința de a găsi un bărbat care să aibă măsurătorile extraordinare ale actorului. Este întotdeauna impresionat să faci oameni de înălțimea asta.”






Barret a mai spus că a fost dificil să-i redea surâsul actorului, iar ochii i-a refăcut de trei ori, pentru a se asigura că sunt calzi și nu foarte închiși la culoare, în timp ce tatuajele sale au fost pictate în 10 zile.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.