Kiss Music News

JAY-Z se va întoarce la muzică doar atunci când va avea „ceva important de spus”

JAY-Z revine sau nu în studio?

Într-un interviu pe care l-a acordat moderatoarei Gayle King, în cadrul CBS Mornings, rapper-ul a mărturisit că în continuare vrea să facă muzică, doar că trebuie să aibă de spus „ceva important.”

„Nu vreau să fac doar niște piese. Asta nu mă va ajuta sub nicio formă și nu-mi va oferi nimic, în primul rând”, a spus el.

Întrebat despre ceea ce-l motivează, Jay-Z a spus: „Trebuie să fie ceva important, să însemne ceva, știi? Trebuie să fie ceva care să ajute societatea. Cum a fost 4:44, spre exemplu. A fost o poveste personală, însă vulnerabilitatea de acolo a permis multor oameni să exploreze acea parte din ei”, a continuat artistul.

4:44 a fost lansat în 2017 și este ultimul proiect solo la care rapper-ul a lucrat.


Jay-Z a vorbit și despre cât este de recunoscător pentru faptul că-și face propria muzică și este independent în domeniu: „Vreau ca copiii mei să-mi vadă muncă. Dacă ei decid apoi să o vândă, asta va depinde de ei.”

Însă, ceea ce contează cel mai mult pentru el este să fie un exemplu.






„Vreau să-mi ajut cultura, oamenii de culoare. Cred că-mi iau cea mai mare satisfacție din asta. Să fac muzică de mic a fost prima mea dragoste. Stăteam ore întregi și lucram la asta, mă consuma - de asta am și scos muzică rapid, aveam foarte multe material. Iar acum, faptul că pot lua acea platformă și o pot reproduce pentru alții, să generez un soi de reformă, cred că asta-mi aduce cea mai mare bucurie”, a încheiat el.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.