Kiss Bits

M-am lăsat furat de gust prin jocul interactiv în care o urmărești pe Delia printr-un labirint virtual

The Art of Taking by Delia e un joc din aplicația Coca-Cola în urma căruia ajungi să „furi” doze de Coca-Cola Zero Zahăr în viața reală.

Cred că toți o facem la un moment dat. Ești la birou sau acasă, lași la frigider ceva bun și-ți planifici momentul clar din zi când te vei întoarce după el. Poate fi o doză de suc lăsată la rece, pe care plănuiești s-o deschizi la prânz. Poate să fie ceva ce ți-ai lăsat acasă în ideea că-l vei avea ca prim lucru când te întorci de la muncă. Apoi, surpriză, nu mai e. Cine l-a luat? Un coleg? Persoana iubită? Nici nu mai contează, e clar că a fost un Taker.
Până la urmă li se întâmplă celor mai buni dintre noi,vedem ceva irezistibil de gustos și nu ne putem abține să nu-l luăm. Despre asta e și cea mai nouă campanie Coca-Cola Zero Zahăr, #takeataste, care explorează cum ne putem lăsa furați de gust într-un mod unic. Chiar și Delia s-a băgat cu o piesă hot, „Gustul care te fură”, care te ajută să-ți explorezi sentimentale în astfel de momente.

Partea și mai tare e că poți să „furi” și tu gustul dacă-ți instalezi aplicația Coca-Cola și te imersezi în jocul interactiv „The Art of Taking by Delia”. La final te alegi cu doze de Coca-Cola Zero Zahăr, unele adevărate care merg puse la rece. Mai jos am explorat jocul pentru tine ca să vezi ce te așteaptă.


Cum ziceam, e simplu. Deschizi aplicația Coca-Cola, citești instrucțiunile care-ți explică universul în care urmează să intri și începi să explorezi. Also, nu uita să lași sunetul pornit, muzica ambientală ușor psihedelică, ușor vaporwave, te ajută să intri în atmosferă.

Începi pe un coridor lung care pare înconjurat de o structură antică dintr-un vis, iar dacă te întorci înapoi, găsești și Easter eggs, gen un semn luminos cu dilema jocului.  


Apoi ajungi într-o cameră care e ca un templu suprarealist, unde dozele de Coca-Cola Zero Zahăr sunt ținute de mâini htoniene sub apă și un pian la care poți cânta un pic.


Pe urmă cobori într-o anticameră de unde, dacă ai ochii ageri, poți deja să furi prima doză de Coca-Cola Zero Zahăr. Dar e și primul moment în care o vezi pe Delia, care te cheamă după ea.


Ca o Fata Morgana, Delia apare și dispare în diverse porțiuni interactive în timp ce te atrage și mai mult în labirint.


Apoi niște ventilatoare imense, de care trebuie să te prinzi singur cum să treci, că nu-ți dau mură-n gură aici.


Îți continui drumul ghidat de hologramele Deliei și, după ce descoperi momente ascunse din piesa „Gustul care te fură”, ajungi la un câmp de maci virtuali, unde Delia te provoacă să vadă dacă ești un Taker sau nu.


După toată călătoria asta (și multe alte momente) am primit mesajul că am câștigat o doză de Coca-Cola Zero Zahăr, pe care o pot ridica din orice magazin Inmedio cu codul afișat.


A fost o călătorie fun, artistică, care mi-a arătat cum poți combina muzica, jocurile video și talentul Deliei într-o călătorie inedită și cool. Acum rămâne să văd dacă-mi ajunge doar un taste, că m-a certat și aplicația când am vrut să iau mai multe doze din labirint :)).

Downloadează și tu aplicația de aici, dacă vrei să #takeataste dintr-o doză de Coca-Cola Zero Zahăr.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.