Cool Stuff

Zoë Kravitz și Channing Tatum s-au logodit

Channing Tatum și Zoë Kravitz s-au logodit și urmează să se căsătorească. 

Mai multe surse au declarat pentru publicația People că cei doi, care au început să se întâlnească în 2021, în timp ce lucrau la viitorul debut regizoral al lui Kravitz, „Pussy Island”, sunt acum logodiți.

Tatum și Kravitz au fost fotografiați împreună părăsind o petrecere de Halloween în weekend, care ar fi arătat noul inel de logodnă al ei. Kravitz a fost îmbrăcată ca Rosemary Woodhouse din filmul Rosemary's Baby din 1968, alături de Tatum, în calitate de copil.

Vorbind pentru GQ în 2022, Kravitz a explicat cum cei doi au devenit apropiați în timp ce filmau „Pussy Island”, în care joacă Tatum și Naomi Ackie.

„Fie că era vorba de a-mi face ceai sau de a-mi turna o băutură sau de a mă binedispune - el chiar era protectorul meu și a fost cu adevărat minunat și dulce", a spus Kravitz. „Este pur și simplu un om minunat. Mă face să râd și amândoi iubim cu adevărat arta și să vorbim despre artă și despre explorarea motivelor pentru care facem ceea ce facem. Ne place să ne uităm la un film și să îl analizăm și să vorbim despre el și să ne provocăm unul pe celălalt."

Tatum s-a căsătorit anterior cu colega sa de scenă din „Step Up”, Jenna Dewan, în 2009. Au avut o fiică împreună în 2013 și s-au despărțit ulterior în 2018.

Kravitz a fost căsătorită cu actorul Karl Glusman în 2019, înainte de a depune actele de divorț în luna decembrie a anului următor. 

„Pussy Island” este un thriller despre o chelneriță care este invitată pe insula privată a unui mogul din domeniul tehnologiei după ce se îndrăgostește de el, dar lucrurile nu merg bine. Filmul fără dată îi mai are în distribuție pe Simon Rex, Christian Slater, Geena Davis și Kyle MacLachlan.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.