Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 10 noiembrie - ediție specială de Black Friday și Florian Rus invitat

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Ziua cu cele mai multe reduceri din an a fost sărbătorită de Corina, Ciprian și Oprișan direct din centrul de logistică eMAG. Corina a declarat din start că se simte ca în Paradis printre atâtea cutii.

Astfel și prima întrebare la cafeluță pentru ascultători a fost: Tu ce-ți cumperi de Black Friday? 

Invitatul emisiunii, Florian Rus, a venit și el încă de la început alături de kissomani și, pentru că e Black Friday, a anunțat că va cânta 6 piese, nu două. 

Apoi, Corina a dat citire și la câteva dintre răspunsurile primite de la ascultători: pamperși, căști (ca să-i asculte mai bine), o plasmă UHD etc. Tot ea a mai anunțat și că eMAG are în acest an de Black Friday peste 3 milioane de produse la reducere


A venit și momentul ca Florian Rus să cânte primele piese live din centrul de logistică eMAG, astfel că în întregul depozit a răsunat „Străzile din București” și „Dacă m-ai iubit cândva”. 

Pentru primul concurs, ascultătorilor li s-a cerut să trimită mesaje audio cu strigăte de bucurie, ca atunci când au prins oferta aia pe care o așteptau de mult timp. Cel care i-a impresionat pe kissomani a primit un voucher de 500 de lei pentru cumpărături la eMAG. 

În cea de-a doua oră de emisiune, Alexandru Niculescu, vicepreședinte operațiuni eMAG, a venit alături de Corina, Ciprian și Cătălin.   

„Acesta este al noulea Black Friday pe care-l trăiesc la eMAG, dar am colegi care le-au prins pe toate cele 13 Black Friday”, a spus vicepreședintele operațiuni eMAG. 

 Corina a vrut să știe cum e acest an față de anul trecut: 

„Anul acesta, așa cum ne-au arătat studiile înainte să începem evenimentul, clienții erau foarte dornici să vadă ofertele cu care vom veni de Black Friday și își planificau deja achizițiile pentru produse mai importante. Așa se face că sondajele arătau un interes în creștere 56% dintre clienți prezentau o favorabilitate puternică pentru achiziții de Black Friday, în creștere față de 53%, cât era anul trecut. De asemenea, bugetul alocat achizițiilor de Black Friday se situau undeva la 2855 de lei, în creștere cu 11% față de anul anterior”, a răspuns vicepreședintele operațiuni eMAG.

Tot el a mai dezvăluit că după ce au dat startul evenimentului, la ora 7:15, după doar 15 minute au înregistrat vânzări de 117 milioane de lei, ceea ce înseamnă o creștere de peste 35% față de anul trecut, pentru că atunci la aceeași oră înregistraseră vânzări de 86 de milioane de lei. 

Minutul de aur, cel mai intens, a fost minutul 4 după ce a fost dat startul, când s-au vândut produse de 8,9 milioane de lei. 

Oprișan a mai adăugat că au fost vândute deja 9 mașini până la ora 8:00. 

„În ziua de Black Friday, noi face vânzări cât într-o lună, iar asta înseamnă că noi, ulterior, prin operațiuni din acest centru logistic în care vă aflați expediem zi și noapte sute de mii de articole în fiecare zi. Sâmbătă și duminică noi vom trimite peste 330.000 de produse din depozit, ceea ce înseamnă cam de vreo 3,5 ori mai mult decât într-o zi obișnuită”, a dezvăluit vicepreședintele operațiuni eMAG.

Corina a vrut să știe și care au fost cele mai scumpe obiecte vândute de eMAG de Black Friday de-a lungul anilor. A aflat că un iaht, dar și case sau mașini. 


Apoi, Florian Rus a cântat următoarea piesă, un cover după Marshmello x Jonas Brothers - „Leave Before You Love Me”.

Corina a mai citit din răspunsurile date de ascultători, cu lucrurile pe care le-au cumpărat de Black Friday: 80 de pliculețe pentru pisici, artificii și petarde, o boxă și o mașină de spălat vase.  

Și apoi a urmat încă un moment live cu Florian Rus, care a cântat live piesele „Nopțile Noastre Nebune”, „Partea mea de vină”.  

Ascultă ediția întreaga ediție specială DesKiss Dimineața de Black Friday:

DesKiss Dimineața - ediție specială de Black Friday - invitat special: Florian Rus - 10 noiembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:25:05

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

DesKiss Dimineața - 29 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:09

DesKiss Dimineața - invitată Ioana Chereji (UNTOLD) - 26 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:22

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.