Cool Stuff

Fosta iubită a lui Matthew Perry emite teorii despre ultimele zile de viață ale actorului

Cauza morții lui Matthew Perry nu a fost dezvăluită.

La două săptămâni după ce actorul recunoscut mondial pentru rolul personajului Chandler din „Friends” a murit, autoritățile i-au eliberat certificatul de deces, fără să specifice cauza morții.

Departamentul de Sănătate Publică Los Angeles a anunțat că va dezvălui cauza decesului abia după ce vor fi finalizate testele toxicologice.

În tot acest timp, fosta iubită a lui Perry, Kayti Edwards, crede că vedeta a început să consume din nou, înainte să moară. Într-un interviu acordat celor de la UK Sun, ea a spus: „Știu că el nu s-ar fi înecat pur și simplu. Cred că a luat din nou pastile cu o săptămână înainte să moară.”

Ea și Perry au avut o scurtă relație în 2006, după ce s-au cunoscut în cadrul unor întâlniri de la Alcoolicii Anonimi.

Deși legătura romantică nu a durat mult, ei au continuat să fie prieteni; Kayti i-a fost și asistentă în 2011.

Actorul a murit pe 28 octombrie, iar polițiștii nu au găsit droguri la fața locului. Mai mult, medicii legiști au declarat că moartea lui nu a fost cauzată de o supradoză de fentanil sau metamfetamină. 

Cu toate astea, Edwards zice că „lucrurile nu se leagă.” „El oricum nu ar fi lăsat droguri la îndemână. Era paranoic, așa că le lua pe toate, astfel încât să nu existe dovezi, iar apoi, când era pregătit să ducea să ia din nou”, a mai zis ea.

Cât despre ultima postare de pe Instagram a actorului, Edwards a spus: „Nu zicea niciodată de Mattman când era treaz. Mattman apărea când era pe abuz și se credea cumva invincibil. Am fost lângă el când se droga, deși nu o făceam și eu, iar când îi spuneam să o ia mai ușor, răspundea mereu: nu, sunt Mattman.”

Ultima poză pusă de Matthew pe Instagram este cu el în jacuzzi, alături de care a notat: „Oh, deci apa caldă care se învârte în jurul tău te face să te simți bine? Sunt Mattman.”





Matthew Perry s-a luptat o viață întreagă cu adicția, însă planul lui era să-i continue cu cei cu probleme, iar cartea lui, „Friends, iubiri si - marele lucru teribil”, vorbește despre toate experiențele prin care a trecut, cât și lecțiile pe care le-a învățat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.