Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 14 noiembrie - invitați speciali Bianca Tilici și Liviu Teodorescu

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Ziua de marți a fost blândă cu noi la București, din punct de vedere al vremii, deoarece am avut parte de mult soare, încă de la primele ore ale dimineții. 

Kissomanii noștri au venit cu energie bună, dar și poftă de mâncare, pentru că azi se sărbătorește Ziua Murăturilor.

S-a vorbit mult despre mâncare, așa, cu poftă și pasiune, cum obișnuiesc ei să facă, de conving și pe cei care nu mănâncă micul dejun să se bucure de el, iar apoi am aflat că mai avem 41 de zile până la Crăciun și 48 de zile până la final de an. 

Tot pe 14 noiembrie avem și Ziua Mondială a Diabetului (de conștientizare a acestei boli și cum o putem preveni), dar și Ziua guacamolei picante, fapt pentru care din studio n-a lipsit nici avocado.

Mai mult, tot într-o zi de 14 noiembrie, Albert Einstein își prezinta teoria cuantică a luminii.

Avem bani de dat!


După cum bine știți, Kiss FM a celebrat recent 20 de ani, așa că Ciprian, Cătălin și Corina au daruri minunate pentru ascultători, zilnic, timp de 20 de zile, până la 1 decembrie.

Simplu fie zis, ei oferă 1000 de euro pe zi celui/celei care dă cel mai creativ răspuns la o întrebare care începe cu „de ce.” Azi a fost: de ce focul nu face umbră?

Există și o explicație științifică, după cum urmează: Practic, umbra este creată atunci când lumina este blocată de un corp opac și, cum flacăra este o reacție chimică gazoasă, funinginea de carbon produsă de ea poate bloca o parte din strălucire. 

Totuși, ea nu interferează distructiv, așa că cea din împrejurimi trece nealterată de flacără.

Cât despre răspunsul câștigător, Adi este cel care a reușit să plece acasă cu banii, după ce a trimis SMS cu: „focul nu face umbră pentru că nu e prost.”

Toată emisiunea kissomanii au citit răspunsuri creative, așa că ar fi bine să le asculți în podcast-ul de mai jos.

Concurs Bergenbier

Știm cu toții cât de important este să conducem responsabil, dar și cum unii șoferi sunt mai „zmei” din fire. 

În perioada 13 - 24 noiembrie, zi de zi, ascultătorii sunt încurajați să trimită un mesaj pe Whatsapp-ul Kiss FM, la matinal, pentru a-l responsabiliza pe acel prieten care zice că „nu are nimic după un pahar.”

Cel mai amuzant sau convingător mesaj va fi premiat cu Bergenbier Fără Alcool în valoare de 100 de euro. Plus de asta, vineri poți câștiga o sesiune de condus preventiv la Academia Titi Aur. Cool, huh?

Ai cuvântul

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „Δ. Adrian din București a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la 10 din cele zece întrebări. Așadar, el a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogat cu 100 de euro. 

Cine conduce pe străzile țării noastre

Moderatorii obișnuiesc să ne facă zilele mai bune și mai frumoase, dar asta nu înseamnă că se feresc și de subiecte grele, despre care e important să știm, poate așa vom reuși să schimbăm ceva la atitudinea noastră sau să fim mai conștienți de impactul pe care-l pot avea acțiunile noastre asupra celor din jur.

Corina a început să discute despre o știre care spune așa, după cum informează libertatea.ro: „un accident de circulație a fost filmat de o cameră de bord sâmbătă, 11 noiembrie, în București. Imediat după ce o fată e lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, șoferii care circulau în aceeași direcție o ocolesc și merg mai departe, fără ca vreunul să oprească.”

De aici, ea a ridicat o temă despre dezumanizarea noastră și mai mulți ascultători au intrat în direct să vorbească despre asta, inclusiv un avocat care a povestit despre un caz din instanță al unui șofer care a fost depistat de 11 ori în trafic fără permis, dar și o dată fără mașină înmatriculată, și o dată băut. Deci există mai multe probleme aici, de la sistem, la oameni, însă lucrurile de genul ăsta ar trebui luate în serios, mai ales când consecințele lor pot fi tragice.


Cântarea LIVE


În studio au venit Bianca Tilici și Liviu Teodorescu. Cei doi au cântat melodia „Pe val”, piesă care are toate șansele să ajungă hit. Versurile au fost scrise de Misha Miller și Emaa, iar cei doi artiști au spus că au filmat cu greu videoclipul ei, pe Transalpina, unde au îndurat frig și tot felul de aventuri. Însă rezultatul a ieșit superb, așa că ar fi păcat să nu ne bucurăm cu toții de el.

DesKiss Dimineața - invitați Bianca Tilici și Liviu Teodorescu - 14 noiembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:14:50

DesKiss Dimineața - 12 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:49

DesKiss Dimineața - 11 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:01:11

DesKiss Dimineața - invitată JO - 10 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:40

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.