Cool Stuff

Cei cinci actori principali din „Friends” au scris fiecare mesaje personalizate pentru Matthew Perry

O zi emoționantă pentru fanii „Friends.”

După moartea lui Matthew Perry, cunoscut global drept Chandler din „Friends”, cei cinci actori principali au dat o declarație publică, în care i-au rugat pe fani să le ofere intimitate pentru a ține doliu pentru prietenul lor. 

În prezent, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc și Courteney Cox au scris fiecare un mesaj personal pe paginile lor de Instagram.

Aniston a pus o poză cu Matt, cât și un screenshot dintr-o serie de mesaje pe care și le-au trimis, alături de care a notat: „O, Doamne. Vestea asta a durut foarte tare. Faptul că am fost nevoiți să ne luăm rămas bun de la Matty a însemnat un val de emoții pe care nu l-am trăit vreodată. 

Faptul că am putut să stau cu durerea a scos la iveală momente de bucurie și recunoștință pentru faptul că am putut să iubesc pe cineva atât de tare. Și toți l-am iubit enorm. Era parte din ADN-ul nostru. Întotdeauna am fost noi șase. A fost vorba de o familie aleasă care ne-a schimbat pentru totdeauna, atât personal, cât și profesional.”







Schwimmer, la rândul lui, a vorbit despre umorul fantastic al fostului său coleg: „Mulțumesc pentru zece ani de râsete și creativitate. Nu voi uita niciodată umorul tău impecabil, venit întotdeauna la timpul potrivit. Puteai să iei o simplă replică și să faci ce vrei din ea, iar apoi să o transformi în ceva original și neașteptat de amuzant, lucru care încă mă uimește.”

David a vorbit și despre cum cei șase actori au devenit o familie: „Și inima ta. Ai fost atât de generos cu ea, ai împărțit-o cu noi, astfel încât am putut să creăm o familie din șase străini.”






Lisa Kudrow n-a ezitat nici ea să-i mulțumească lui Matt: „Mulțumesc că mă făceai atât de tare să râd, încât mă dureau mușchii și-mi curgeau lacrimile, ÎN FIECARE ZI. Mulțumesc pentru cei mai buni zece ani pe care o persoană poate să-i aibă. Mulțumesc pentru că ai avut încredere în mine și mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat despre GRAȚIE și IUBIRE prin tine. Mulțumesc pentru timpul pe care l-am avut alături de tine, Matthew.”






Matt LeBlanc a scris și el: „Cu inima grea îți spun adio. Timpul petrecut împreună a înseamnat una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea. A fost o onoare să împart scena cu tine și să te numesc prieten. Voi zâmbi mereu când mă voi gândi la tine și nu te voi uita niciodată. Niciodată!”






Courteney Cox a împărtășit cu fanii unul dintre momentele ei preferate alături de Matt: „Sunt recunoscătoare pentru fiecare clipă pe care am avut-o lângă tine și îmi este dor de tine zi de zi. Când lucrezi cu cineva îndeaproape, așa cum am lucrat eu cu Matthew, sunt mii de momente pe care mi-ar plăcea să le împărtășesc. Acum voi lăsa doar unul dintre preferatele mele.”





Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.