Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 20 noiembrie - invitatele emisiunii: Delia și Antonia

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

O nouă săptămână începută de kissomani cu vitamina 3C, dar și cu temperaturi de iarnă. Oprișan a menționat încă de la început frigul de afară de la care nu-și mai simte un ochiul, urechea și piciorul. Ciprian a dat citire și la mesaje lăsate de ascultători despre ce au făcut în weekend. 

Apoi a venit și o recomandare de film de la Ciprian. 

„Credeam că eu am o zi grea de luni. Dar am văzut cum e să fii într-o misiune sub acoperire, în teatrele de război din Orientul Apropiat. În Lioness, când ai o zi proastă, e cât toate zilele de luni la un loc. Dacă ești deconspirat/ă, nu te mai salvează nici armata americană. Noul serial de spionaj Special Ops: Lioness ... e numai pe Sky Showtime. Are personaje de care chiar ajungi să îți pese. Nu-i de mirare, joacă Zoe Saldania, Nicole Kidman, Morgan Freeman. De asemenea, este inspirat de un program real al CIA și creat de unul din oamenii care au făcut Sicario produs de Paramount. Un episod nou vine chiar azi, un motiv chiar să aștepți zilele de luni, pe Sky Showtime”, a spus Ciprian. 


Apă din zona ta de confort!

Concursurile se țin lanț la DesKiss Dimineața, așa că această zi de luni a adăugat unul nou la cele deja devenite tradiție. Astfel, Ciprian le-a cerut ascultătorilor să le transmită care e rutina salvatoare, cea care-i ține în zona de confort, iar cel mai amuzant sau interesant răspuns va fi premiat cu 100 de euro, plus lichide pline de energie și minerale de la Artesia și Tușnad.

Răspunsul câștigător a venit de la Bebe - „Rutina mea salvatoare constă în a apăsa pe butonul de la aparatul de făcut cafea, scot cățelușa afară, până când e gata cafeaua, și abia apoi pot să spun că m-am trezit cu adevărat”. 

Ai cuvântul

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „U”.  Codruț din Ploiești a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la 9 din cele zece întrebări. Așadar, el a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogat cu 90 de euro.

Concurs Bergenbier fără alcool

Știm cu toții cât de important este să conducem responsabil, dar și cum unii șoferi sunt mai „zmei” din fire. 

În perioada 13 - 24 noiembrie, zi de zi, ascultătorii sunt încurajați să trimită un mesaj pe Whatsapp-ul Kiss FM, la matinal, pentru a-l responsabiliza pe acel prieten care zice că „nu are nimic după un pahar.”

Cel mai amuzant sau convingător mesaj va fi premiat cu Bergenbier Fără Alcool în valoare de 100 de euro. Plus de asta, vineri poți câștiga o sesiune de condus preventiv la Academia Titi Aur. Cool, huh?

Mesajul câștigător a fost de la Adi din Olt pentru Mariusică: „Mariusică, când vrei să bei și să te urci la volan, să mă suni pe mine de fiecare dată. Îți fac cinste cu un Bergenbier fără alcool.”

Avem bani de dat!

După cum bine știți, Kiss FM a celebrat recent 20 de ani, așa că Ciprian, Cătălin și Corina au daruri minunate pentru ascultători, zilnic, timp de 20 de zile, până la 1 decembrie.

Simplu fie zis, ei oferă 1000 de euro pe zi celui/celei care dă cel mai creativ răspuns la o întrebare care începe cu „de ce.” Azi a fost: „De ce strălucesc stelele?”

Există și o explicație științifică, după cum urmează: Tot ce se află în afara atmosferei pâlpâie (da, asta include soarele, luna și planetele din sistemul nostru solar). Acest efect apare atunci când lumina stelelor interacționează cu masele de aer. În cazul nostru, acea masă de aer este atmosfera, plină de turbulențe. Acest lucru face ca lumina să se refracte în mod constant în moduri diferite, astfel încât lumina de la stea se află într-un singur loc din punctul nostru de vedere de la suprafață, iar după câteva milisecunde pare să se schimbe ușor.

Cât despre răspunsul câștigător,  Elena este cea care a reușit să plece acasă cu banii, după ce a trimis mesajul: „Stelele luminiează ca să nu ia amendă de la poliția Căii Lactee”.   

Invitatele emisiunii - Delia și Antonia

Delia a venit la DesKiss Dimineața pentru a cânta piesa „Flex” de pe noul ei album, care poartă același nume și care va fi lansat oficial mâine, 21 noiembrie.

De asemenea, Delia a mai interpretat și piesa „eRai” alături de Antonia. 


Fetele au rămas mai apoi la discuții cu kissomanii, iar Oprișan a declarat că „a murit și a ajuns în Rai”. 

„Flex e atunci când te flexezi, când îți umfli mușchii puțin, când te dai mare”, a explicat Delia. 

De asemenea, fetele au mai explicat și alte expresii pe care boomeri ca Oprișan, Ciprian și Corina nu prea le cunosc.  

Antonia a dezvăluit și ea că pentru momentul live a fost îmbrăcată în hainele Deliei. 

„E destul de pestriț albumul și nonconformist. Se lansează mâine seară la MINA Museum”, a mai declarat Delia care a menționat și că pentru studenți biletele au preț la jumătate.  

De asemenea, Delia a mai povestit și că, înainte de concert, spectatorii vor trece printr-o cameră imersivă, cu o poveste proiectată la 360 de grade.  

DesKiss Dimineața - invitate Delia și Antonia - 20 noiembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:25:40

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

DesKiss Dimineața - 29 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:09

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.