Kiss Time Out

Nicole Kidman lasă de înțeles că fanii vor avea parte de un nou sezon „Big Little Lies”

Prietenele tale preferate revin pe micile ecrane.

Nicole Kidman, în timpul unui Q&A din Naples, Florida, a lăsat de înțeles că fanii se pot aștepta la sezonul 3 din seria „Big Little Lies.”

„A venit în viața mea într-un moment în care eram mamă și mă gândeam să renunț la actorie. Apoi s-a ivit situația asta în care eu și Reese Witherspoon am fost capabile să producem și să dezvoltăm acest show. Apoi toți v-ați uitat la el și a fost un adevărat succes. Am iubit serialul ăsta. Vă vom aduce și un al treilea sezon, ca să știți”, a mărturisit Nicole.

Al doilea sezon a fost lansat în iulie 2019. Kidman o joacă pe Celeste, alături de actrițele Witherspoon (Madeline), Zoe Kravitz (Bonnie), Laura Dern (Renata) și Shailene Woodley (Jane).

Momentan nu se știu mai multe detalii, cum ar fi dacă seria va reveni pe HBO sau nu. În ianuarie 2020, actrița a spus: „Toată lumea muncește și sperăm cu toții să ne putem reîntâlni la un anumit moment.”

În noiembrie 2022, Kravitz a vorbit despre cum toată lumea și-a dorit mai multe episoade, dar lucrurile au rămas în stand-by după moartea regizorului Jean-Marc Vallée.

„Am vorbit foarte mult despre un al treilea sezon, dar, din păcate, Jean-Marc Vallée, minunatul nostru regizor, a murit anul ăsta. Suntem răvășiți. Nu-mi imaginez cum este să mergem înainte fără el. Era un adevărat vizionar”, a spus ea la acea vreme.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.