Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 23 noiembrie - invitat Andrei Bănuță

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

După aventura timișoreană, kissomanii s-au întors în studioul din București.  Au venit cu povești din Capitala Europeană a Culturii, dar și cum multe premii. 

Ciprian a dat citire și semnificațiilor zilei și i-a îndemnat pe ascultători să bea espresso, pentru că azi este Ziua Espressoului. De asemenea, tot azi e și Ziua Tonomatului, Ziua Mâncării de Merișoare, iar americanii sărbătoresc azi Ziua Recunoștiinței (Thanksgiving). 

Concurs Artesia și Tușnad

Râsul e un obicei sănătos și efervescent... ca apa! Intră în flow la Deskiss Dimineața cu Artesia și Tușnad. Apă din zona ta de confort!

Moderatorii i-au rugat pe ascultători să vorbească despre rutina lor salvatoare, cea care-i ține în zona de confort. 

Răspunsul câștigător a fost cel în care s-a povestit că rutina de dimineață este să se trezească la 5:30, să dea de mâncare animăluțelor, să-și bea cafeaua espresso, după care pregătește fetița pentru grădiniță, urmează drumul care durează aproximativ 30 de minute, timp în care se ascultă Kiss FM. 

Ai cuvântul

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „C”. Ionel de la Bistrița a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la 9 din cele zece întrebări. Așadar, el a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogat cu 90 de euro.

Concurs Bergenbier fără alcool

Știm cu toții cât de important este să conducem responsabil, dar și cum unii șoferi sunt mai „zmei” din fire. 

În perioada 13 - 24 noiembrie, zi de zi, ascultătorii sunt încurajați să trimită un mesaj pe Whatsapp-ul Kiss FM, la matinal, pentru a-l responsabiliza pe acel prieten care zice că „nu are nimic după un pahar.”

Cel mai amuzant sau convingător mesaj va fi premiat cu Bergenbier Fără Alcool în valoare de 100 de euro. Plus de asta, vineri poți câștiga o sesiune de condus preventiv la Academia Titi Aur. Cool, huh?

Câștigătorul de azi a fost Cătălin, cu răspunsul: „Prietenul meu, Gigel, consuma alcool și se urca la volan. L-a prins poliția de 3 ori și i-a anulat permisul. Prietenul meu, Gigel, merge acum pe jos. Nu fiți ca Gigel!   

Invitatul emisiunii - Andrei Bănuță 

Andrei Bănuță a venit să cânte live noua sa piesă, „Afară Plouă”. 


El a rămas și la povești cu Oprișan, Corina și Ciprian. 

Andrei a venit în studio și cu daruri: 

„Noi v-am adus, pentru că piesa pe care o relansăm astăzi, piesa Marinei Voica, un remake făcut de mine și Domino, se numește „Afară plouă” un kit pentru zilele ploioase. Ce se zice că faci când afară plouă? Copii! Tocmai de asta noi am adus două pahare și o sticlă de vin, ca să fie veselie, dar am adus și de protecție, pentru cei care nu-și doresc copii sau au deja”, a spus Andrei Bănuță. 


Andrei a povestit și că provine dintr-o familie mai în vârstă, în momentul concepției tatăl având 50 de ani și mama 37 de ani. Astfel, în copilăria sa, Andrei a ascultat muzica asta (Marina Voica, Aurelian Andreescu), pe care el acum o reinterpretează și aduce în prezent. 

Avem bani de dat!

După cum bine știți, Kiss FM a celebrat recent 20 de ani, așa că Ciprian, Cătălin și Corina au daruri minunate pentru ascultători, zilnic, timp de 20 de zile, până la 1 decembrie.

Simplu fie zis, ei oferă 1000 de euro pe zi celui/celei care dă cel mai creativ răspuns la o întrebare care începe cu „de ce.” Azi a fost: „De ce este cerul albastru?”

Există și o explicație științifică, după cum urmează: „Oamenii văd cerul albastru din cauza gazelor din atmosferă, cum ar fi oxigenul, nitrogenul, azotul şi dioxidul de carbon. Când lumina Soarelui intră în contact cu acestea, se reflectă, iar fiecare moleculă devine o sursă de lumină. Interacțiunea cea mai pronunțată se constată în cazul luminii cu lungimea de undă cea mai mică (violet, indigo și albastru), deoarece lungimea de undă se apropie ca dimensiune de cea a moleculelor gazelor respective.”

Cât despre răspunsul câștigător... ar fi câștigat Hanna cu: „Pentru că un copil l-a colorat odată albastru și așa a rămas!”, dar ea nu a răspuns la telefon, astfel că premiul s-a raportat pentru mâine. Asta înseamnă că mâine câștigătorul va primi 2000 de euro!

DesKiss Dimineața - invitați Andrei Bănuță și Domino - 23 noiembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:19:18

DesKiss Dimineața - 12 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:49

DesKiss Dimineața - 11 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:01:11

DesKiss Dimineața - invitată JO - 10 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:40

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.