Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 27 noiembrie - invitată Holy Molly

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Ziua de luni la DesKiss Dimineața a început cu o recapitulare: 28 zile până la Crăciun și 35 zile până la finalul lui 2023. Asta înseamnă că românii vor sta mai mult prin magazine și pe la cumpărături în această perioadă.  

Apoi, Ciprian a trecut la semnificațiile zilei și a menționat că astăzi s-a născut Jimi Hendrix (James Marshall), în 1942, solist vocal şi compozitor, unul dintre cei mai mari chitarişti rock ai tuturor timpurilor. De asemenea, tot azi, în 1940, s-a născut o altă legendă: Bruce Lee. 

Au mai fost trecute repede în revistă și Ziua Boldurilor și Acelor, Ziua Brand-ului, Ziua Adopției unei Țestoase. 

Invitatul emisiunii - Adrian Asoltanie

Cu Adrian Asoltanie ascultătorii Kiss FM o să se întâlnească în fiecare seară de luni, de la ora 22:00, pentru că el are o emisiune nouă în grila Kiss FM - „Viața și Banii”. Aceasta oferă într-un format concis, concret și prietenos acele principii și soluții care să ajute fiecare persoana să construiască o relație mai sănătoasă cu banii săi.

„Vorbim despre organizarea bugetului, gestionarea creditelor și datoriilor, economisirea eficientă, creșterea veniturilor și investiții profitabile. Discutăm despre organizarea banilor în cuplu și despre educația copiilor noștri. Răspundem la întrebări din partea ascultătorilor și comentăm știrile economice ale momentului”, spune Adrian Asoltanie.

Adrian a povestit și cum cu fiica lui a început deja un sistem de educație financiară, înlocuind pușculița cu 3 plicuri - primul pentru obiective mari, unde trebuie să pună 50% din banii ei, al doilea e cel de mici plăceri / mici cheltuieli, unde se pun 40% din bani, iar al treilea e plicul de fapte bune unde punem 10%. 

Ai cuvântul

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „S”. Ana-Maria din Ploiești a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la 9 întrebări. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 90 de euro.

Avem bani de dat!

După cum bine știți, Kiss FM a celebrat recent 20 de ani, așa că Ciprian, Cătălin și Corina au daruri minunate pentru ascultători, zilnic, timp de 20 de zile, până la 1 decembrie.

Simplu fie zis, ei oferă 1000 de euro pe zi celui/celei care dă cel mai creativ răspuns la o întrebare care începe cu „de ce.” Azi a fost: „De ce visăm?”

Există și o explicație științifică, după cum urmează: Într-un studiu asupra somnului, s-a constatat că subiecţii care erau treziţi la începutul fiecărui vis, dar li se permiteau, totuşi, opt ore de somn, au experimentat cu toţii dificultăţi de concentrare, iritabilitate, halucinaţii şi semne de psihoza, după numai trei zile de asemenea tratament. Atunci când, în sfârşit, li s-a permis un somn continuu şi neîntrerupt, cu vise, creierele subiecţilor au recuperat timpul pierdut ridicând simţitor procentul de somn în stare REM (Rapid Eye Movement sau Mişcarea Rapidă a Ochilor). Adică, au visat mult mai mult, ceea ce a ajutat la refacerea cerebrală.

Cât despre răspunsul câștigător pentru 1000 de euro, el a venit din partea lui Alex: „Visăm pentru că încă mai avem un gram de copilărie în suflet”. 

Invitata emisiunii - Holy Molly 

Holy Molly a venit la DesKiss Dimineața cu „Pastila de somn”, noua ei piesă. Ea a interpretat-o live în premieră la Kiss FM. 


După momentul live, ea a rămas alături de kissomani pentru a povesti despre noua ei piesă. 

Holy Molly a mai spus și că videoclipul pentru „Pastila de somn” trebuie văzut de fani, pentru că e foarte fun. 

„L-am filmat într-un studio de filmări unde am construit totul de la zero. Pentru că eu am absolvit facultatea de actorie, mi-am permis să impun eu foarte multe idei. Și sunt foarte multe idei despre lipsa de somn. Poza clasică cu Tom și Jerry, cu ochii prinși cu scobitori, ei bine, acum sunt eu acolo cu ochii deschiși cu scobitori. Capul băgat într-un bol imens cu gheață, care a durut. Știți cât a durut?”, a povestit Holy Molly. 

Holy Molly a mai dezvăluit că un artist nu prea doarme.

„Cred că depinde de la persoană la persoană. Încerc să-mi ating orele de somn. Nu reușesc niciodată, merg înainte”, a mai spus ea. 

Holy Molly a mai mărturisit că-și dorește să joace într-un film, având în vedere că a absolvit UNATC. 



DesKiss Dimineața - invitată Holy Molly - 27 noiembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:23:24

DesKiss Dimineața - 2 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:46

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.