Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 29 noiembrie - invitată Minelli

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Emisiunea de astăzi a început cu Ciprian savurând un ceai de ghimbir și Oprișan enumerând beneficiile pe care le aduce sănătății această plantă, dar și povestind în stilu-i clasic despre clopoței. 





Masa din această dimineață a fost adusă de Corina, lucru care l-a fericit tare pe Oprișan, care a și enumerat bunătățile care se întindeau pe birou: zacuscă, telemea,  salam de Sibiu, pâine, mini croasante, pastramă de porc și multe altele.   

Ciprian a găsit un moment și pentru a aduce aminte ascultătorilor că astăzi este Ziua Felicitărilor Electronice, alea care cântau atunci când le deschideai. Mai este și Ziua Infanteriei Marine, dar și Ziua în care nu cumpărăm nimic.  

Corina a mai povestit și despre sistemul garanție-returnare, prin care, a spus ea, „devenim mai curați”. Ea a menționat că sticlele și ambalajele care se returnează se spală înainte, la fel cum se făcea și când era ea mică, probabil singurul lucru bun din perioada comunistă. 

„Mie mi se pare o chestie foarte bună și uite că revine acea modă a reciclării, pentru că am ajuns într-un hal fără de hal, e gunoi peste tot și trebuie să devenim și noi niște oameni mai responsabili”, a spus Corina.  

Sistemul garanție-returnare începe de mâine. 

De asemenea, după știri, în studio s-a încins și o dispută între Oprișan și Kristin în jurul cuvântului prosumator. 




Ai cuvântul

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „K”.  Angela din Botoșani a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate întrebările. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 100 de euro.

Avem bani de dat!

După cum bine știți, Kiss FM a celebrat recent 20 de ani, așa că Ciprian, Cătălin și Corina au daruri minunate pentru ascultători, zilnic, timp de 20 de zile, până la 1 decembrie.

Simplu fie zis, ei oferă 1000 de euro pe zi celui/celei care dă cel mai creativ răspuns la o întrebare care începe cu „de ce.” Azi a fost: „De ce mărul e rotund?”

Există și o explicație științifică, după cum urmează: Aproximativ 85% dintre toate fructele sunt rotunde. Sfera în natură este forma care poate fi creată cu cel mai mic efort de către plantă. Acest lucru se datorează faptului că pulpa fructelor și legumelor rotunde se distribuie uniform în toate direcțiile de la sâmbure. În plus, forma sferică permite obținerea celui mai mare volum cu cea mai mică suprafață, ceea ce, printre altele, contribuie la economisirea energiei. Acești factori se pare că au constituit un avantaj pentru măr în cursul evoluției, supraviețuirea celui mai bine adaptat prevalând și în lumea plantelor.

Cât despre răspunsul câștigător, acesta a fost dat de Dănuț din București: „Un grup restrâns de oameni zic că mărul este plat. Ceea ce mâncăm noi este doar o iluzie optică.”

Invitata emisiunii - Minelli 

Minelli a venit la Deskiss Dimineața pentru a cânta live și în premieră piesa „picpocpac”.


După, ea a rămas la povești cu kissomanii despre piesa ei în limba română după foarte mult timp. 

„Asta pentru că mi-am spus că în momentul în care o să compun o piesă în română care o să-mi placă foarte mult, o s-o scot. Până atunci stau liniștită pe engleză, vreau să ceva ce-mi place foarte mult în română. Și iată că asta s-a întâmplat cu piesa asta”, a spus Minelli. 

Ea a mai dezvăluit că piesa asta a compus-o când era blocată în trafic. 




„Foarte multe dintre piesele mele le compun în mașină, pentru că petrec foarte mult timp în trafic”, a spus ea. 


Despre titlul piesei, Minelli a mărturisit că „pic” se referă la a pica, a cădea, „poc” la a te lovi și „pac” la durere.  

Minelli a mai amintit și că e nominalizată de ELLE la Style Awards, la categoria Best Female Artist. 

DesKiss Dimineața - invitată Minelli - 29 noiembrie

DesKiss Dimineața, 01:27:17

DesKiss Dimineața - 2 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:46

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.