Kiss Time Out

Netflix anunță noi episoade pentru seria populară „The Sandman”

Netflix anunță noi episoade pentru „The Sandman”, cu ocazia aniversării a 35 de ani de la apariția seriei de benzi desenate.

Odată cu acest anunț, sunt lansate o scrisoare din partea lui Neil Gaiman, precum și prima fotografie de pe platourile de filmare, cu Tom Sturridge (Visul) și Mason Alexander Park (Dorință). 


Scrisoarea de la Neil Gaiman:

Niciodată nu vom ști ce ne pregătește viața. Acum 35 de ani, a fost lansat primul număr din The Sandman, care a încurajat multe persoane și personaje să aleagă drumuri în aparență dificil de urmat, chiar și la vremea respectivă. 

Atunci, majoritatea benzilor desenate portretizau supereroi. The Sandman nu făcea asta. Seria nu a fost altceva decât magie (mai exact multă muncă, excesiv de multă încredere naivă și câțiva oameni importanți care au crezut în viziunea proiectului); magie care ne-a oferit oportunitatea să spunem povestea care prindea contur în mintea mea, aducându-i pe Morfeu și pe restul personajelor la viață.

Acum mai bine de 36 de ani, în octombrie 1987, cea mai puternică furtună din ultimii 500 de ani mi-a distrus casa și mi-a blocat familia în micul nostru orășel, printre sutele de copaci căzuți. În acea perioadă, eu mi-am petrecut timpul scriind primele trei numere din The Sandman. 

Treisprezece luni mai târziu, în noiembrie 1988, primul număr din The Sandman apărea în magazinele de benzi desenate. 

Ca orice om care se plimbă prin Destiny’s Garden, văd în urma mea un drum care încă nu s-a terminat. Au fost momente de-a lungul călătoriei când mi-a fost greu să continui, pentru că nu mi-aș fi imaginat niciodată impactul pe care personajele mele îl vor avea asupra oamenilor sau chiar asupra lumii. Când mă uit înapoi, nu văd întuneric și nu văd niciun final. În schimb, văd cum lumea The Sandman continuă să crească, să evolueze și să prindă un nou contur. 

Săptămâna aceasta am început oficial să lucrăm la un nou capitol „The Sandman” pentru Netflix. Geniul Allan Heinberg și oamenii din spatele și din fața camerelor de filmat construiesc ceva de-a dreptul special, readucând la viață aceste povești, într-un mod care cândva mi-era imposibil de imaginat. 

O nouă călătorie începe din Destiny’s Garden și ne va duce până în Infern, de la Heart of the Dreaming până în Grecia Antică și Franța din timpul Revoluției, iar de acolo la o serie de locuri pe care nici măcar nu mi le pot imagina. Voi avea răbdare. Vin lucruri foarte frumoase.


Despre Sezonul 1:

O altă lume ni se deschide când închidem ochii și dormim, un loc numit „Visarea”, unde Sandman, Stăpânul Viselor (Tom Sturridge), insuflă viață celor mai intime temeri și fantezii. 

Dar când Visul este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de un secol, absența sa declanșează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât și pe cea a treziei pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, Visul trebuie să călătorească în diferite lumi și fire temporale pentru a repara greșelile făcute în lunga sa existență, a-și vizita prietenii și dușmanii și a întâlni pe parcurs noi entități cosmice și umane.

Bazat pe îndrăgita și premiata serie de benzi desenate de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, The Sandman este o combinație de mituri și fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice. Adaptat de Gaiman, care este și producător executiv. 

Realizatori: Allan Heinberg și David S. Goyer. 

Sandman îi are în distribuție și pe Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman, David Thewlis, Stephen Fry, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Vanesu Samunyai (cunoscut anterior ca „Kyo Ra”), John Cameron Mitchell, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Joely Richardson, Niamh Walsh, Sandra James-Young și Razane Jammal.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.