Kiss Time Out

„Miami Bici 2” este cel mai bine vândut film românesc al anului

După doar două săptămâni de la lansare.

Filmul „Miami Bici 2” a înregistrat cifre record de intrări în cinema în România până la acest moment - 372,646 spectatori. 

Din 24 noiembrie, „Miami Bici 2” este disponibil în toate cinematografele din țara și îi așteaptă pe toți românii să vină pentru a vedea acest nou capitol din viața lui Ilie Piciu și Ion Bilă. 

Ilie (Codin Maticiuc) și Ion (Matei Dima), revin pe marile ecrane alături de actorul de la Hollywood, Danny Trejo, cu aventuri mai palpitante și amuzante. 

Noua peliculă românească, produsă în stil hollywoodian și cu un scenariu captivant realizat de Alex Coteț, îi urmărește pe Bilă și Piciu într-o călătorie de la Miami la Los Angeles, în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul „dolari mulți pe muncă puțină”. 

Ei ajung să comită diverse infracțiuni într-un anturaj de „băieți răi”, din care, apoi, încearcă să iasă, moment în care se dezlănțuie haosul. 

„Mulțumim românilor care încă nu au plecat din țară și în cea mai românească vacanță a anului au mers la filmul despre unii care au reușit să plece”, a zis Maticiuc.
„Am filmat o comedie in LA pentru noi mai intai si apoi pentru public. Mie imi place mult, acum ne bucura sa vedem ca si publicul e curios sa il vada”, spune Matei.
„Am fost în diverse orașe din țară: Baia Mare, Cluj, Sibiu, Iași și peste tot unde sălile de cinema au fost pline cu grupuri de prieteni, familii, cupluri, oameni care s-au simțit bine si au zâmbit la finalul filmului. Cifrele înregistrate de Miami Bici 2 sunt foarte bune, însă reacțiile pe care le-am văzut au fost minunate. Mulțumim tuturor, ne faceți foarte fericiți”, a completat regizorul.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.