Cool Stuff

A apărut trailerul pentru jocul Grand Theft Auto VI, dar gamerii vor trebui să mai aștepte până în 2025

După 10 ani, fanii au ocazia să vadă pentru prima dată în mod oficial cea mai recentă apariție din îndrăgita franciză Grand Theft Auto. Luni, 4 decembrie, Rockstar Games a prezentat primul trailer pentru Grand Theft Auto VI, care va fi lansat în 2025.

Deschizându-se cu intro-ul la clape al piesei „Love Is a Long Road" a lui Tom Petty, trailerul începe prin a ne prezenta un personaj principal feminin pe nume Lucia, îmbrăcată într-o salopetă portocalie, care informează un ofițer de poliție că are doar „ghinion, cred". Apoi, în timp ce răsună explozia chitarelor distorsionate ale lui Petty, spectatorilor li se oferă un tur exploziv al lumii jocului: un Vice City nou și îmbunătățit, bazat pe orașul Miami, complet cu plaje de nisip, zgârie-nori impunători, zone umede neîmblânzite și multe altele.

De acolo, trailerul oferă o privire în lumea mai largă pe care Rockstar a construit-o pentru joc, inclusiv imagini cu transmisiuni în direct pe rețelele de socializare din joc (cu un comportament plin de umor, asemănător cu cel din Florida), reportaje, știri, jafuri, un aligator care se rătăcește într-un magazin și multe altele. 

Trailerul a fost anunțat de Rockstar vineri, 1 decembrie, și trebuia inițial să fie lansat marți, 5 decembrie, dar după ce o versiune scăpată a fost postată pe YouTube, Rockstar a ales să împărtășească ei înșiși trailerul cu o zi mai devreme. 

Data exactă de lansare a jocului Grand Theft Auto VI este necunoscută deocamdată, dar trailerul confirmă faptul că acesta va fi disponibil în 2025. Jocul a fost dat publicității pentru prima dată ca fiind în curs de dezvoltare în 2022 și a fost victima unei scurgeri masive de informații în același an.

Precedenta intrare în serie, Grand Theft Auto V, a fost lansată în 2013. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.