Cool Stuff

Billie Eilish a anunțat lumea întreagă că e gay

După ce luna trecută a făcut dezvăluiri despre orientarea ei sexuală în timpul interviului din ediția „Power of Women” a revistei Variety, Billie Eilish a comentat acum pe marginea răspunsului pe care l-a avut publicul cele declarate de ea.

În timp ce se afla pe covorul roșu pentru evenimentul Variety's Hitmakers din 2 decembrie, Eilish a fost întrebată dacă a intenționat să recunoască public că e atrasă de femei în timpul interviului, iar răspunsul ei a fost:

„Nu, nu am vrut, dar m-am gândit că... nu era evident? Doar că nu mi-am dat seama că oamenii nu știau”. Ea a adăugat că conceptul de coming out nu este ceva în care crede cu adevărat, spunând: „Sunt doar de genul: De ce nu putem exista pur și simplu? Fac asta de mult timp și pur și simplu nu am vorbit despre asta... hopa".

Drept urmare, reacția publicului a luat-o prin surprindere, mai ales că ea are și o piesă care spune cât se poate de direct: „wish you were gay”. 


În interviul original din Variety, Eilish a vorbit despre dificultatea ei de a relaționa cu alte femei, în ciuda faptului că le iubea și era atrasă de ele - o remarcă în treacăt de care toată lumea s-a agățat în mod natural. Mai interesant a fost faptul că Eilish a continuat să vorbească despre propria relație complexă cu feminitatea în timpul interviului și despre modul în care aceasta a fost influențată de răspunsul la cântecul ei „What Was I Made For?" din filmul Barbie.

Eilish a avut pe Instagram o postare despre interviul de pe covorul roșu:

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.