Kiss Time Out

Ultimele episoade din Oamenii Legii sezonul 2 vin cu misiuni speciale și unele dintre cele mai complexe anchete de până acum

De luni până vineri, de la ora 18.00, pe AXN.

Ultimele episoade ale sezonului 2 din Oamenii Legii îi poartă pe fanii serialului în operațiuni speciale și cazuri pline de suspans, unde echipele de polițiști vor trebui să-și folosească intuiția, forța și abilitățile de coordonare pentru a face față celor mai complexe operațiuni de până acum. Episodul de joi îi aruncă pe agenți „în ape tulburi”, la propriu, pentru a salva o viață, iar misiunea finală îi va reuni pe toți cei 8 polițiști într-o complexă anchetă ce vizează o tentativă de omor.


După ce agenții s-au confruntat cu situații dificile, misiuni periculoase și infracțiuni care au implicat folosirea celor mai inovatoare și complexe echipamente, finalul sezonului 2 duce acțiunea la apogeu. Apelurile de urgență, care vor suna continuu în dispecerat,  îi vor trimite pe oamenii legii pe urmele unor personaje suspecte și criminali fără scrupule. 

În episodul de joi, o simplă datorie în bani devine mobilul ce poate duce la o crimă brutală. Cearta între doi bărbați degenerează rapid într-o bătaie, iar rezolvarea cazului se dovedește mai complicată decât și-ar fi închipuit agenții. Telespectatorii vor avea din nou ocazia să vadă cum profesia de polițist cere dedicare, curaj și, mai presus de toate, dorința de a-i ajuta pe cei aflați în primejdie, în scenele care o înfățișează pe Crina Eșanu, subinspector de poliție, cum se aruncă în apele reci și tulburi ale unui lac pentru a salva viața victimei.

Săptămâna se încheie cu un caz special, care aduce împreună toate echipajele, vineri, în ultimul episod al sezonului 2. O operațiune complicată, ce vizează infracțiuni de violență, tentativă de omor și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor se transformă într-o misiune fără precedent, unde va fi nevoie de agilitate, forță și, mai ales, muncă în echipă. Astfel, vom vedea cum fiecare zi este o nouă provocare, iar agenții sunt nevoiți să ducă la bun sfârșit cazuri ce uneori le pot pune viețile în pericol. 


Și în aceste ultime episoade ale sezonului 2 din Oamenii Legii soluționarea fiecărui caz este însoțită de explicațiile și analizele din perspectivă legală ale Comisarului Șef al Inspectoratului General al Poliției Române, Jenel Sogor, care se alătură celor patru echipe de agenți, pentru a oferi telespectatorilor o viziune amplă și din interior al felului cum sunt rezolvate misiunile. 

Serialul, realizat la nivel local, beneficiază de sprijinul Poliției Române si al Corpului Național al Polițiștilor. Oamenii Legii se bazează pe formatul internațional Karlsbridge, Police in action. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.