Kiss Music News

ANTONIA lansează „Ping Pong” în colaborare cu Rafa Pabön

După succesul single-ului „Ping Pong” care a luat cu asalt topurile radio din România, ANTONIA lansează piesa în colaborare cu Rafa Pabön, artist urban originar din Puerto Rico.

„Ping Pong” a fost compusă de Jihad Rahmouni, Haris Alagic, Cristian Tarcea, Gamuel Sori, versuri Cristian Tarcea, Gamuel Sori, Haris Alagic, Jihad Rahmouni, Rafa Pabon și produsă de Cristian Tarcea, Loredan Aniculaesei.

„Mă bucur că Ping Pong place atât de multor oameni, că este atât de difuzată, așa că sper că și colaborarea cu Rafa Pabön să fie bine primită”, a spus Antonia.


Rafael Enrique Pabón Navedo, cunoscut după numele de scenă Rafa Pabön, este un muzician portorican care s-a remarcat prin single-urile „Pa Mí", „Ta To Gucci", „Mírala”, dar și „Sin Aire”.

Anul acesta, Antonia a lansat single-ul „Moonlight” cu Kudi, „Bad Girls” cu Sickotoy, INNA și Eva Timush, dar și „Dududum” cu florianrus, o melodie de dragoste care a cucerit inimile publicului, dar și „Late Night Feelings”. Totodată, a fost protagonista filmului „Haita de Acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista a jucat rolul unui polițist alături de Matei Dima (BRomania), Alex Bogdan, Anca. Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac, și Alex Delea.

2022 a fost anul colaborărilor pentru Antonia, artista a lansat „Una Favela” cu Qodës, o piesă care a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria, „Send Me Your Love” cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez, și „Clap Clap" cu Gran Error și Elvana, dar și "Ibiza".

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.