Cool Stuff

Britney Spears dezvăluie fanilor cum este să fie single

Britney Spears este din nou single.

La 42 de ani, artista a scris o postare pe Instagram, unde le-a povestit fanilor cum se simte în această perioadă.

„Este foarte ciudat să fiu single. Am avut mult timp să mă uit în urmă și la tot ceea ce s-a întâmplat, și bine și rău.

Am realizat că nu vorbesc deloc frumos cu mine. Pot fi manipulată destul de ușor și sunt mereu cu inima deschisă, dar sunt pregătită să schimb toate astea.

Trebuie să-mi fac timp să mă opresc și să mă uit în jur, astfel încât să-mi dau seama cine sunt și să mă întreb ce este bine pentru mine. Îmi place rutina și în general fac același lucru zi de zi. Sincer, sunt plictisită, dar mi-e și frică să încerc lucruri noi.

Modul în care-mi trăiesc viața este al meu și am avut atât de mulți oameni care s-au băgat în asta. Dar să știu că pot fi egoistă cu viața mea și să mă bucur de asta este fantastic”, a scris vedeta. 




Britney și-a lansat „The Woman in Me”, cartea unde-și spune povestea, iar înainte de asta, în august, ea și Sam Aghari s-au despărțit, după 14 luni de căsnicie.

La acea vreme, surse din anturajul artistei au declarat celor de la People că Britney este ok și se simte bine cu alegerea făcută. „Evident, nu e niciodată un lucru ușor prin care treci, dar ea și-a păstrat optimismul și este focusată pe viitor”, au spus acestea.

Spears este recunoscătoare pentru fanii ei, dar și pentru toți cei care i-au cumpărat și citit cartea. În octombrie, în prima săptămână de când a fost disponibilă, „The Woman in Me” s-a vândut în peste un milion de exemplare. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.