Cool Stuff

Care au fost cele mai căutate filme pe Google în 2023

Așa cum era de așteptat, „Barbie” a ajuns în fruntea unei liste cu cele mai importante căutări pe Google în materie de filme de peste an.

Filmul lui Greta Gerwig, care este și filmul cu cele mai mari încasări din acest an, a ieșit pe primul loc în topul listelor Google pentru anul 2023 în ceea ce privește datele de căutare în filme în SUA și la nivel global.

Listele, publicate luni (11 decembrie), urmăresc interogările care au avut cele mai mari creșteri de trafic pe o perioadă susținută în acest an.

Deloc surprinzător, din cauza fenomenului Barbenheimer, „Oppenheimer” al lui Christopher Nolan s-a plasat pe locul al doilea în ambele liste. Alte filme aflate pe liste sunt „Everything Everywhere All At Once”, probabil în urma succesului înregistrat la Oscaruri, și „Creed III”.

Iată cum arată topul la nivel internaționalal filmelor în trending în 2023

  1. Barbie
  2. Oppenheimer
  3. Jawan
  4. Sunetul libertății
  5. John Wick: Capitolul 4
  6. Avatar: The Way of Water
  7. Everything Everywhere All At Once
  8. Gadar 2
  9. Creed III
  10. Pathaan

Recent, Barbie a obținut cele mai multe nominalizări la Globurile de Aur de anul viitor, cu nouă nominalizări, printre care „Cel mai bun film - musical sau comedie” și „Cel mai bun regizor”. 

De asemenea, filmul a primit trei nominalizări la categoria „Cel mai bun cântec original”, pentru „What Was I Made For” de Billie Eilish, „Dance The Night” de Dua Lipa și „I'm Just Ken” interpretată de Ryan Gosling.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.